Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 15-21 iulie 2019

Capricorn 15-21 iulie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 15 – 21 IULIE 2019

Pana vineri mai ai ocazia sa afli informatii si sa reconsideri atitudini, preocupari si interese referitoare la depasirea crizelor, relatii intime si de suflet, lucruri la comun, redresarea afectiva si financiara. In plus, in aceste privinte iti sunt incurajate initiativele si actiunile directe, in special cele legate de actiuni si relatii confidentiale, subiecte secrete, renuntari la tendinte nocive. Poti elimina ce iti face rau, te poti lansa in cercetari oculte, poti obtine ajutor psihic, afectiv sau spiritual, te poti implica in activitati, proiecte sau relatii ascunse. Posibilitati de succes exista pana spre sfarsitul lunii si mai ales pana pe 25, dar se poate sa fie nevoie sa-ti evaluezi corect puterea, sa stabilesti reguli si sa eviti exagerarile.

Eclipsa Lunara de miercuri poate aduce rabufniri legate de propria identitate si evolutie, cursul vietii tale, calea pe care mergi, comportament, temperament, vitalitate, corpul fizic, exprimarea personalitatii, infatisare, imaginea in fata celorlalti. Pot avea loc schimbari radicale si evenimente care sa accentueze necesitatea unui echilibru intre relatiile personale si asocierile de care ai nevoie si ce ar trebui sa faci cu viata ta.

Ca urmare pot exista dificultati si tensiuni, cel putin relational si financiar, legate si de relatia cu ceilalti, uniuni sau colaborari. Poti intampina restrictii sau blocaje cu privire la cuplu, casnicie, beneficii din parteneriate sau contracte, dar poti avea parte si de momente profund emotionale, noi oportunitati, lucruri, proiecte sau persoane care sa-ti placa si sa te atraga. Pentru a gestiona aceste crize ramai increzator si incearca sa renunti la atasamente nefolositoare, sa mergi pe ceea ce te inspira, simti si iti doresti cu adevarat.

Tot in aceste privinte, de vineri incolo, pana pe 1 august poti sa descoperi lucruri noi si sa revizuiesti abordari si mentalitati legate de relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, casnicie, uniuni, asocieri, parteneriate de durata, colaborari si lucrul cu publicul. Mai ales spre sfarsitul saptamanii pot avea loc neintelegeri sau confuzii, dar poti avea parte si de momente de intelegere si constientizare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.