Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 15-21 aprilie 2019

Capricorn 15-21 aprilie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 15 – 21 APRILIE 2019

Doar pana sambata te mai implici direct in lucruri ce tin de familie, locuinta, proprietati imobiliare, relatia cu parintii, tara si originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea nevoilor de baza. Totusi, ramai in continuare o perioada preocupat de familie, camin si imobiliare. De miercuri, trei saptamani la nivel de mentalitate, comunicare, interese, intalniri, alergaturi si demersuri, iar de sambata, aproape o luna, din punct de vedere al sociabilitatii, relatiilor, dorintelor si castigurilor.

Poti avea succes pana sambata in: ceea ce priveste relatia cu cei apropiati, rude, anturaj, avantajele si beneficiile din educatie, comert, publicitate, schimburi sau miscari de bunuri si idei. Pot avea loc intalniri intense, poti primi oferte care te-ar putea tenta, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Iti poti face noi prieteni si poti castiga din comunicare, intelegeri sau tranzactii. Incearca totusi sa practici moderatia si cumpatarea, ramai principial, evita fixatiile, excesele, extravaganta si lipsa de moralitate sau corectitudine.

Concentreaza-te pe: individualitate, puterea personala, dorinta de a iesi in evidenta, iubire, legaturi romantice, copii, placeri, fericire, joaca, distractii, activitati educative, artistice si creative. Incepand de sambata, pentru o luna aceste lucruri devin cele mai importante.

Atentie la jocuri de noroc si persoanele dragi, chiar incepand de vineri, pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: atitudine in public, legaturi colegiale sau cu autoritatile. Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari in privinta carierei, reputatiei si obiectivelor tale in viata. Incearca sa revezi situatiile din ultima luna si sa iei decizii rationale pentru gasirea unui echilibru intre viata personala si intima, si cea sociala si profesionala.

Per total, in a doua parte a saptamanii ai grija la: incidente in camin sau in public, conflicte in organizatii, tensiuni cu cei dragi, cu copiii, familia, superiorii sau autoritatile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.