Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 14 – 20 mai 2018

Capricorn 14 – 20 mai 2018

HOROSCOP CAPRICORN 14 – 20 MAI 2018

Atentie la atitudine, incidente, cheltuieli, sanatate, serviciu, iubire si copii

 

Si saptamana aceasta, macar in prima jumatate, ai grija la temperament, nervozitate, incidente, cheltuieli neprevazute, investitii impulsive, blocaje in exprimare, dificultati ce tin de locuinta sau imobiliare, tensiuni in camin, cu familia, persoana iubita sau copiii.

De marti, pana in noiembrie inconstanta si situatiile inedite pot aparea in privinta relatiilor sentimentale, a iubirii, copiilor, procreatiei, distractiilor si petrecerii timpului liber. De miercuri, tot pana in noiembrie, cu pauza vreo luna, iti indrepti energia catre investitii, cresterea veniturilor si a nivelului de trai. De sambata, pentru vreo trei saptamani ti se imbunatateste relatia de cuplu, poti obtine venituri din parteneriate sau contracte de asociere.

Joi si vineri sunt zile bune pentru intalniri, iubire si distractii. De joi pana sambata poti avea surprize legate de dragoste, legaturi romantice, copii sau partener. Tot de atunci, o saptamana iti sunt favorizate investitiile, castigurile din munca si cresterea nivelului de trai.

Profita de Luna Noua de marti pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau un nou hobby. Ai incredere in talentele tale, puterea ta de creatie si de exprimare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.