Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 13-19 mai 2019

Capricorn 13-19 mai 2019

HOROSCOP CAPRICORN 13 – 19 MAI 2019

Pana joi inca iti mai indrepti energia si spiritul de lupta catre munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, imbunatatirea conditiilor de trai, gasirea unor terapii si ingrijirea sanatatii. In aceste privinte, la inceputul saptamanii poti lua initiative pline de succes.

Dupa aceea, incepand de joi, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si actiunile catre relatiile personale, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, colaborari, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Chiar de atunci, pana saptamana viitoare ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: orice intalniri, negocieri sau intelegeri de natura emotionala, casnica si imobiliara. Reusitele tin de latura ta romantica, familie, relatia cu parintii si bunicii, legaturi din trecut, locul de origine, infrumusetarea locuintei, avantaje si beneficii legate de caminul propriu sau alte proprietati. Din perspectiva relatiilor si finantelor pe plan intim, afectiv, familial si locativ, pana miercuri ai sansa de a obtine ce iti doresti, in special prin eforturi concrete si initiative de imbunatatire a conditiilor de trai si regimului de viata.

Concentreaza-te pe: puterea personala si de creatie, dorinta de a iesi in evidenta, iubire, legaturi romantice, copii, placeri, fericire, joaca, distractii, activitati educative sau artistice. Din aceste puncte de vedere ai o perioada aglomerata, plina de alergaturi si demersuri. Evenimentele iti pot aduce schimbari favorabile, poti primi vesti sau informatii importante si ai ocazia sa iei decizii practice pe termen lung. In plus, de miercuri, pana pe 9 iunie creste probabilitatea relatiilor sentimentale, obtinerii avantajelor si beneficiilor din joaca, arta, spectacole si sport. In aceste privinte, o saptamana, pana miercurea viitoare, poti avea parte de situatii neprevazute. Sentimental poti fi surprins sau intrigat de o anumita persoana, te poti indragosti la prima vedere, poti fi atras de un nou hobby, poti gasi persoane, relatii sau proiecte neconventionale care sa-ti faca placere si sa te faca fericit. Se poate sa faci cuceriri romantice, sa incepi o relatie de lunga durata sau s-o legalizezi pe cea existenta.

Atentie la: jocuri de noroc, aventuri sentimentale, iubire, relatia cu tinerii sau copiii, deoarece evenimentele si situatiile sunt de tip surpriza. Teoretic sunt tentante si placute, insa ramai totusi practic, evalueaza corect situatiile, fii realist si chibzuit. La Luna Plina de duminica ai grija si la scaderea popularitatii, tensiuni in colectivitate si dificultati in afaceri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.