Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 12-18 noiembrie 2018

Capricorn 12-18 noiembrie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 12 – 18 NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente neprevazute, secrete, cheltuieli, excese, dificultati de comunicare

 

Pana joi inca mai poti lua initiative favorabile legate de veniturile proprii, investitii, posesiuni si nivelul de trai, insa ai grija la blocaje financiare si cheltuieli exagerate. De vineri schimbi macazul si pana la sfarsit de an iti indrepti eforturile catre socializare, comunicare, asimilarea informatiilor, demersuri, tranzactii si relatia cu cei apropiati. Totusi, pana martea viitoare evita excesele, accidentele, actiunile riscante sau impulsive.

Tensiuni mentale, insomnie, oboseala psihica, neintelegeri si confuzii pot exista insa toata saptamana, referitor la imbunatatirea psihicului, persoane, relatii, actiuni sau activitati ascunse, secrete si confidentiale, si renuntarea la tendinte si obiceiuri nocive, care iti fac rau. Sambata este o zi care necesita atentie, cand pentru trei saptamani incepi sa iti revizuiesti judecata, viziunile, interesele si dorinta de progres in privinta acestor lucruri.

Incepand de vineri esti liber din nou sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua referitor la relatiile profesionale si cu autoritatile, beneficiile si veniturile din cariera, statutul social si imaginea publica.

Si tot de vineri, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de comportament, infatisare si vitalitate, noi sanse privind cooperarea, contractele, procesele, cuplul, casnicia si conlucrarea, dar si gasirea unui echilibru intre tine si relatia cu ceilalti.

Profita de aceasta perioada pentru a-ti trasa obiective pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.