Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 12-18 august 2019

Capricorn 12-18 august 2019

HOROSCOP CAPRICORN 12 – 18 AUGUST 2019

In aceasta saptamana preocuparea ta majora este legata de recapatarea controlului, depasirea crizelor, obtinerea unui ajutor pe plan afectiv si financiar, relatii intime si de suflet, resurse externe sau la comun.

Aici iti indrepti actiunile si gandurile, aici te concentrezi mai mult pe dorintele tale, castiguri si ceea ce te atrage cu adevarat. Teoretic ai o perioada buna pentru intimitate, apropieri sufletesti si fizice, obtinerea unui imprumut, ajutor financiar, beneficii din fonduri la comun, partaje, mosteniri. Totusi, Luna Plina de joi poate accentua anumite neimpliniri si poate aduce noi perspective, intalniri, informatii sau descoperiri. Incearca sa fii deschis schimbarilor, evita sa-ti impui vointa, reevalueaza-ti puterea, drepturile si meritele.

Luna Plina de joi mai poate aduce tensiuni legate de situatia financiara, bani, resursele tale si ceea ce detii, valoarea ta, posesiuni, economie, investitii, confort si nivelul de trai. Vezi ce ai nevoie si cum poti sa echilibrezi lucrurile.

Pe termen lung:

Incepand de luni, pana in ianuarie iti sunt incurajate inovatiile, reformele si gasirea unor atitudini originale legate de dorinta de afirmare, recunoasterea meritelor, iubire, legaturi sentimentale, copii, creativitate, latura artistica, joaca si petrecerea timpului liber. In privinta acestor lucruri ai liber sa te reinventezi.

De duminica, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si energia catre progresul personal, perfectionare, educatie, studii, calatorii, strainatate, relatii si activitati la distanta sau pe internet, procese si chestiuni juridice. Profita pentru a lua initiative cu succes.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.