Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 11-17 noiembrie 2019

Capricorn 11-17 noiembrie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 11 – 17 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta, cel putin in primele zile, inca mai ai ocazia sa lupti cu succes pentru ceea ce iti propui in ce priveste atingerea succesului si obiectivelor, statutul social, imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, cariera, profesie si relatia cu autoritatile. Exista sanse marite pentru gasirea unor rezolvari amiabile, negocieri reusite, corectitudine si dreptate, asa ca actioneaza cu optimism, incredere si curaj.

Lucrurile in care te implici sunt insa legate de cercul de cunostinte, obtinerea popularitatii, aprecierea si iubirea primita, actiuni colective sau umanitare, relatii sociale, organizatii, corporatii, afaceri ample si proiecte de viitor. Aici pot avea loc confruntari si dificultati datorita Lunii Pline de marti care pune accentul pe nevoia de afirmare, puterea personala si de creatie, unicitate si recunoasterea meritelor. Totusi, situatiile ivite pot aduce ajustari, corectii, momente de trezire la realitate, posibilitatea de a obtine ce iti doresti si de a-ti vedea visele implinite. Ca urmare poti restabili echilibrul intre tine ca individ si societate, ce poti face singur si colectivitate, dragostea primita si cea oferita. Perioada este favorabila pentru a gasi noi resurse, pentru a afla noi informatii, pentru a recapata controlul si a face schimbari cu privire la grupul de amici, colectivitate, asociatii, organizatii, idealuri sociale, proiecte de amploare, multime si popularitate. Fii increzator si urmeaza-ti instinctul.

Afectiv si financiar, din perspectiva atractiilor, dorintelor, castigurilor, persoanelor si proiectelor ce tin de chestiuni confidentiale, activitati sau relatii ascunse, cercetari si subiecte secrete, spirituale, religioase sau oculte, poti fi idealist, visator si usor de impresionat. Este o perioada mai buna pentru sentimente inaltatoare, generozitate, inspiratie si relaxare, decat pentru chestiuni practice. Simte-te bine, insa fii chibzuit, evita sa te sacrifici si sa iei decizii importante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.