Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 11-17 martie 2019

Capricorn 11-17 martie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 11 – 17 MARTIE 2019

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate care iti plac si te fac fericit, iubire, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare, petreceri si distractii. Poti incepe o poveste de dragoste sau poti gasi un hobby prin care sa exprimi ceea ce simti. Deciziile si actiunile de acum iti permit sa iesi in evidenta, sunt durabile si eficiente in timp, iti pot stabiliza si consolida puterea si imaginea personala. Este un moment bun sa iti clarifici ideile si felul in care te exprimi, dar si sa cauti noi talente si calitati native pe care sa le folosesti intr-un mod creativ. Pot avea loc intalniri, mai ales romantice, reusite, poti imbina placutul cu utilul, poti castiga din preocupari artistice, educative si recreative, dar sunt posibile dificultati datorate speculatiilor, jocurilor de noroc sau cheltuielilor pe obiecte de lux.

Desi pot avea loc neplaceri si blocaje legate de finante, venituri, posesiuni proprii si confort, ai totusi sansa de a imbina placutul cu utilul si de a gasi activitatile potrivite, dar si profitabile in acelasi timp. Poti descoperi resurse si abilitati pe care sa le valorifici, poti gasi noi proiecte de investitii si poti face achizitii care sa creasca nivelul de trai.

Concentreaza-te si fii atent la: interactiunea cu mediul apropiat si anturaj, frati, rude, vecini si prieteni, comunicare, socializare, tranzactii, schimburi, demersuri si aflarea informatiilor. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari, schimbari de conceptie si descoperiri de noi perspective. Ai sansa sa pui punct unor obisnuinte, sa te stapanesti, sa incepi sa te organizezi si sa controlezi mai bine lucrurile, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri, incidente, inselaciuni, probleme legate de principii sau erori de judecata.

In acelasi timp ai grija si la persoane sau activitati ascunse, legaturi confidentiale, sacrificii, lucruri sau relatii nocive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.