Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 11-17 februarie 2019

Capricorn 11-17 februarie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 11 – 17 FEBRUARIE 2019

Incepand de joi, o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre dorinta de a te afirma, lucrurile care iti fac placere si te fac fericit, iubire, copii, arta, creativitate, joaca si distractii.

Pana atunci iti consumi energia pe actiuni legate de familie, camin, imobiliare, viata intima si casnica, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor. Poti fi agitat si impulsiv, asa ca incearca sa-ti controlezi instinctul de autoaparare, urgenta de a te elibera de ceea ce te tine in loc si nevoia de a prinde noi radacini. Ai puterea sa faci o schimbare fundamentala si sa gasesti noi moduri de a-ti crea o baza, insa canalizeaza-ti lupta catre un scop concret.

Poti avea succes in: activitati si initiative ce tin de investitii, cresterea veniturilor, confortului si nivelului de trai, acumulare si stabilizare financiara. Este posibil sa primesti noi oportunitati, sa urmezi o noua directie, sa faci o schimbare in modul prin care obtii castiguri materiale sau sa gasesti noi calitati native pe care sa le folosesti in mod eficient.

Toate tipurile de relatii, activitatile de comunicare si socializare, schimburile, tranzactiile si demersurile pot cunoaste o imbunatatire si iti pot aduce avantaje si beneficii. Poti da dovada de o intuitie deosebita, poti avea un stil artistic de exprimare si poti capata noi mentalitati si idei vizionare, ce pot fi identificate si clarificate mai bine luna ce vine.

Concentreaza-te pe: viata ta, identitatea si imaginea ta personala, comportament, infatisare si modul in care esti privit de ceilalti. In lunile ce vin pot exista evenimente marcante care sa-ti aduca nevoia unei reinventari din temelii. Saptamana aceasta poti avea intalniri sociale sau romantice placute si folositoare, iti poti implini dorintele, poti castiga din propria aparitie, tranzactii sau comunicare, si te poti lansa in proiecte rentabile pe termen lung.

Atentie la: incidente casnice si tensiuni in familie. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute pe plan familial sau imobiliar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.