Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 10 -16 decembrie 2018

Capricorn 10 -16 decembrie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 10 – 16 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, dificultati de comunicare, tensiuni cu rudele, prietenii sau apropiatii

Incepand de joi, pana la inceputul lui ianuarie gandurile si preocuparile tale se concentreaza din nou pe imbunatatirea psihicului, persoane, relatii, actiuni sau activitati ascunse, confidentiale, si renuntarea la tendinte si obiceiuri nocive.

In ceea ce priveste viata ta si imaginea personala, comportament si infatisarea proprie, de miercuri pana lunea ce vine poti imbunatati toate relatiile, in special cele sociale, iti poti creste beneficiile din farmec, aparitie si exprimare, si poti obtine ceea ce iti doresti.

De miercuri pana duminica poti lua decizii realiste si calculate, favorabile pe termen lung, cu privire la cercul de cunostinte, grupul din care faci parte, popularitate, organizatii, colectivitate, venituri din actiuni sociale sau umanitare, afaceri sau proiecte la scara larga.

Tot de miercuri, pana lunea viitoare ai suficienta putere, credinta, ambitie si vointa pentru a lua initiative referitor la activitati de socializare si comunicare, educatia de baza, aflarea informatiilor, relatia cu apropiatii, tranzactii, schimburi, demersuri sau intelegeri.

Profita dupa ziua de miercuri pentru a lua hotarari pline de succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.