Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 1-7 iulie 2019

Capricorn 1-7 iulie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 1 – 7 IULIE 2019

Incepand de acum, toata luna iti indrepti preocuparile atat catre uniuni si contracte, cat si spre depasirea situatiilor de criza emotionala si financiara.

Eclipsa de Soare de marti iti poate aduce noi oportunitati legate de relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, casnicie, uniuni, asocieri, parteneriate de durata, colaborari si lucrul cu publicul. Spre sfarsitul saptamanii pot exista anumite restrictii, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, dar si noi directii de urmat. Succesul pe termen lung poate fi conditionat de incheierea unor capitole, rupturi sau finalizari. De miercuri incolo iti sunt favorizate castigurile, avantajele si beneficiile pe plan relational si financiar ce tin de cuplu, asocieri, procese sau contracte. Chiar la sfarsitul saptamanii pot aparea noi sanse favorabile, persoane sau proiecte care sa te atraga si sa te surprinda in mod placut.

Referitor la depasirea crizelor, regenerarea afectiva si financiara, ajutorul extern, legaturi intime si de suflet, imprumuturi, bani si posesiuni la comun, de marti ai calea deschisa pentru a actiona in mod direct. Si in aceasta saptamana, si urmatoarea, pot avea loc accidente, neintelegeri si tensiuni legate de venituri suplimentare si intimitate, reactii impulsive si situatii iesite din comun. Incearca sa ramai calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.