Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 1-7 ianuarie 2018

Capricorn 1-7 ianuarie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 1 – 7 IANUARIE 2018

Atentie la temperament, tensiuni in cuplu, cu partenerul si colaboratorii

 

In continuare, pana duminica ai sansa sa descoperi resursele potrivite ca sa obtii succesul in afaceri, sa-ti faci noi prieteni si sa-ti cresti popularitatea. De marti incolo poti sa iti afirmi independenta fata de familie si parinti, iar de joi pana duminica poti constientiza nevoia schimbarii stilului de viata, de gandire, si chiar a locuintei.

Pana la mijlocul saptamanii viitoare atentia iti este indreptata doar catre tine, viata ta si felul in care te comporti. Poti lua decizii durabile in aceste privinte, poti obtine ceea ce iti doresti cu adevarat si poti avea un succes personal legat de popularitate. In acelasi timp ai puterea de a face o schimbare importanta legata de viata ta, modul in care te manifesti si felul in care te vad ceilalti. Totusi, incearca sa fii mai calm cu prietenii si in colectivitate.

Luna Plina de marti te poate face sa rabufnesti in cuplu si in relatiile personale. Ia ambele puncte de vedere in considerare si ramai cooperant, comunicativ si diplomat. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.