Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 1-7 aprilie 2019

Capricorn 1-7 aprilie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 1 – 7 APRILIE 2019

Poti avea succes in: ceea ce priveste familia, locuinta, proprietatile imobiliare, relatia cu parintii, tara si originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. Luna Noua de vineri iti poate aduce sansa unei schimbari necesare si oportunitatea unui nou inceput, insa mai asteapta cateva zile inainte sa iei o hotarare si sa actionezi. Saptamana ce vine pot avea loc situatii importante de care este nevoie sa tii cont, in mod special legate de viata ta proprie, identitatea si imaginea personala, vitalitate, modul in care te comporti si te infatisezi, exprimare, felul in care vezi viata si esti privit de ceilalti.

Concentreaza-te pe: interactiunea cu mediul apropiat, comunicare, socializare, anturaj, rude, vecini, prieteni, tranzactii, acte de semnat, schimburi, demersuri si aflarea unor noi idei.

Referitor la acestea, lucrurile sunt favorabile din punct de vedere al inspiratiei, intuitiei, constientizarilor si descoperirii de noi informatii. Pe baza acestora ai ocazia sa faci alegeri practice, sa iei decizii mature si sa planifici strategii pe termen lung. Totusi, exista riscul de a nu percepe corect si de a fi in ceata, si ca urmare pot avea loc neintelegeri, confuzii, omiteri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de marti.

In acelasi timp, spre sfarsitul saptamanii exista posibilitatea unor avantaje si beneficii din comert, publicitate, schimburi sau miscari de bunuri si idei. Si aici lucrurile sunt marcate de un anumit idealism, asa ca evenimentele iti pot aduce senzatii neobisnuite, noi prieteni sau persoane pe care sa le percepi fascinante, relatii, tranzactii sau proiecte extraordinare, castiguri din comunicare, dar care pot fi si false, amagitoare sau alunecoase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.