Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec septembrie 2018

Berbec septembrie 2018

HOROSCOP BERBEC SEPTEMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli, relatia cu partenerul, prietenii sau autoritatile

 

Pe 3 poti imbunatati castigurile din colaborari, contracte si hobbyuri, atitudinea in dragoste, cuplu si parteneriate, exprimarea artei, emotiilor si ideilor originale. Incepand de pe 6 poti deveni matur si intelept cu privire la obiectivele tale in viata, cariera, profesie, statut social si imagine publica. Pe plan mental din 6 pana pe 22 te preocupa mai mult sanatatea, regimul de viata, nivelul de trai si locul de munca, iar de atunci incolo esti interesat de casnicie, colaborari, contracte, asocieri, procese, lege si reconcilieri. Pe 7 poti avea sansa de a pune bazele unor proiecte pe plan material, social si profesional, legate de serviciu, directia profesionala, venituri si cresterea nivelului de trai. Tot pe 7, cat si pe 14, poti afla anumite informatii si poti vedea mai bine realitatea cu privire la eforturile tale fizice, munca pe care o depui, sanatatea, energia si vitalitatea ta. Pe 8, 23 si 26 ai grija la blocaje si tensiuni in cuplu, cu sefii sau autoritatile.

Sentimental si financiar, din 9, pana la sfarsitul lui octombrie esti mai pasional si poti obtine usor resurse externe ca sa te redresezi pe plan afectiv si material. Pe 12 ai grija la rabufniri emotionale, aventuri sentimentale, cheltuieli si blocaje financiare, insa pe 13 poti lua hotarari ce tin de relatia intima, noi surse de venit sau bunuri la comun, cu efect pe termen lung.

De pe 11, doua luni devii mai impulsiv in colectiv si cu prietenii, depui eforturi pentru a te integra in societate si preiei initiative in afaceri, proiecte de anvergura sau actiuni umanitare. Toata luna, sau cel putin pana pe 19, ai grija la cheltuieli neprevazute, blocaje in afaceri, tensiuni si tendinte agresive in colectivitate, in organizatii sau fata de amici. In plus, in jur de 22 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de prieteni, cunostinte, organizatii, colectivitate, proiecte la scara larga si planuri de viitor.

In schimb, in prima jumatate a lunii si in special pe 11, 12 si 16 poti gasi noi idei si solutii favorabile ce tin de sanatate, regimul de viata, locul de munca, nivelul de trai, cariera, statutul social, venituri suplimentare, regenerarea afectiva si financiara. Ziua de 21 este favorabila activitatilor sociale si intelectuale la locul de munca. Din 23, o luna te implici total in viata de cuplu, parteneriate, relatii personale, contracte, procese si aplanari de conflicte. Zilele de 24 si 28 iti sunt benefice pentru actiunile ce tin de parteneriate, relatiile de prietenie, organizatii, contracte, casnicie, legaturile personale si de lunga durata.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata, pentru a incepe un nou tratament medical, pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.