Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec septembrie 2017

Berbec septembrie 2017

HOROSCOP BERBEC SEPTEMBRIE 2017

Atentie la secrete, sanatate si blocaje in educatie, serviciu si calatorii

Pe 2 poti gasi o noua forma de exprimare, in special in privinta persoanei iubite si a copiilor, dar pe 3 incearca sa nu fii prea impulsiv cu ei. Ai liber sa iti schimbi atitudinea in relatia cu ei, din 5 si pana pe 10. Tot din 5, se poate sa muncesti mai mult in urmatoarea luna, dar macar atunci ai grija si de sanatatea ta. Pe 9 poti lua decizii importante privind serviciul si cariera.

Din 10, toata luna esti mai preocupat de sanatate si de locul de munca. Pe 13 poti primi beneficii din arta si creativitate. Pe 14 ai grija la incidente legate de serviciu, strainatate sau calatorii la distanta. In ziua de 15 poti trece relatia romantica la nivelul urmator si poti castiga din asocieri. Pe 16 atentie la sanatate, efort fizic si epuizare. Pe 18 poti avea surprize legate de dragoste sau copii.

Pe 20 ai grija la sanatate si la secrete ce pot iesi la iveala. Incepand cu 20, aproape o luna poti obtine venituri mai mari din serviciu. Din 22, o luna te implici total in viata de cuplu, colaborari si parteneriate. Tot pe 22 poti lua o hotarare de a schimba ceva in legatura cu directia ta profesionala. In 24 ai grija la incidente neprevazute si epuizare fizica si psihica, iar in 25 la limitari legate de serviciu, sanatate, examene, strainatate si calatorii. Pe 28 atentie la temperament si atitudinea fata de partener. Din 28 pot exista schimbari drastice legate de cariera si aspiratiile tale, iar din 30 te preocupa mai mult casnicia, colaborarile si corectitudinea. Tot in 30 atentie la secrete legate de finante sau serviciu.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.