Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec octombrie 2019

Berbec octombrie 2019

HOROSCOP BERBEC OCTOMBRIE 2019

Tendinte generale: In octombrie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre relatia cu ceilalti, uniuni si contracte, si recapatarea controlului si depasirea situatiilor de criza.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, casnicie, uniuni, parteneriate, colaborari si lucrul cu publicul. Incepand din 4, pentru o luna si jumatate ai calea deschisa pentru actiuni si initiative referitor la aceste chestiuni. In primele zile ale lunii pot exista dificultati ce tin de relatia de cuplu, asocieri, beneficii din parteneriate sau contracte. In jurul zilei de 13 poti avea parte de succes, noroc si noi oportunitati, iar in jur de 7, 14 si 27 pot avea loc provocari, tensiuni si situatii fortate.

Teoretic din 23, in urmatoarea luna lucrurile importante devin regenerarea afectiva si financiara, obtinerea unui ajutor dinspre ceilalti, cercetari psihice si oculte, legaturile intime si de suflet, imprumuturile, lucrurile la comun, mostenirile si partajele. Practic, din 8 pana la sfarsitul lunii acestea sunt lucrurile de care sunt legate dorintele, placerile, relatiile, castigurile si proiectele de care te simti atras. Referitor la intimitate, relatii de suflet si venituri suplimentare, in jur de 13 pot avea loc situatii imprevizibile, 20 este favorabila unor decizii practice si durabile, ziua de 21 este mai buna pentru relaxare si distractie, iar 25 poate aduce intalniri pasionale sau oferte extrem de tentante.

Din punct de vedere al gandurilor si preocuparilor, din 3 octombrie tot aici te indrepti, spre intimitate, psihic, ocult, credite, bani si bunuri la comun. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. In jur de 7, 16 si 20 poti descoperi noi perspective si poti avea momente de iluminare, iar 14 este favorabila unor strategii pe termen lung.

Luna Noua din 28 iti poate deschide noi cai legate de recapatarea controlului, cercetari oculte, imprumuturi, relatii intime si de suflet, prin descoperirea a noi resurse si solutii eliberatoare. Ultimile zile ale lunii te pot face sa identifici ce simti si ce ti-ar placea, iti pot aduce constientizari si iti pot indica necesitatea unei schimbari de mentalitate si abordare. Pot avea loc destabilizari, evenimente bruste sau incontrolabile, asa ca incearca sa fii deschis si sa te adaptezi la noile situatii create.

Pe termen lung:

In legatura cu succesul social si profesional, obiectivele tale in viata, cariera, urcarea in ierarhie, legaturi profesionale, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social, faima si reputatie, din 3 incolo intri intr-o perioada in care sunt posibile transformari majore, momente de zero, reconstructii si reinventari.

Atentie la: directia in care merge viata ta, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, modul in care vezi viata si esti privit de catre ceilalti. In aceste privinte Luna Plina din 14 poate aduce situatii de criza, evenimente drastice si schimbari la nivel profund, dar si oportunitati favorabile unui succes pe termen lung.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.