Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec octombrie 2018

Berbec octombrie 2018

HOROSCOP BERBEC OCTOMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli, rabufniri, secrete, tensiuni cu partenerul, prietenii sau autoritatile

 

Incepand de pe 1 ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de obiectivele pe care ti-ai propus sa le atingi, cariera, profesie, reputatie, statutul social si imaginea publica. Pe 3 si 12 ai grija la tensiuni in public, dificultati in cuplu, in relatiile personale, cu sefii sau autoritatile, iar pe 11 si 19 la blocaje financiare, rabufniri emotionale, tensiuni cu prietenii sau in organizatii.

Pe plan mental, din 10 pana pe 31 esti interesat mai mult de regenerarea afectiva si materiala, relatiile intime, obtinerea unor surse suplimentare de finantare si descoperirea informatiilor secrete, dar vei reveni la aceste subiecte si in prima jumatate a lui decembrie. Referitor la aceste lucruri, pe 10 poti primi vesti neasteptate, pe 12 poti lua decizii practice, pe 19 inspiratia si intuitia te pot ajuta, iar pe 22 iti sunt de folos puterea de convingere si spiritul de investigatie. Din 31, vreo doua luni te preocupa evolutia proprie, procesele, studiile, strainatatea, calatoriile si adoptarea unor noi principii de viata, iar luna viitoare chiar vei avea ocazia sa-ti revizuiesti mentalitatea si viziunile.

Sentimental si financiar, din 5 iti reevaluezi sursele externe de venituri, banii sau bunurile la comun cu altcineva, dar si legaturile intime si sufletesti. Pe 15, 24 si 26 poti intelege mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti, insa pe 31 ai grija la tentatii si situatii neprevazute. Iar din 31, pentru doua saptamani, iti reevaluezi relatia de cuplu, capacitatea de cooperare si castigurile de pe urma asocierilor si contractelor.

Din 23, o luna esti pasional si ambitios, simti nevoia sa preiei controlul asupra vietii tale, sa te regenerezi, sa te implici in gasirea unor solutii sau resurse pentru a depasi crizele afective si financiare. In aceste privinte, pe 24 poti avea parte de surprize si evenimente iesite din comun. Pe 28 ai ocazia sa actionezi in mod matur, planificat si rational, iar ziua de 29 iti poate aduce succes, vesti bune si o noua viziune, si este favorabila oricaror planuri de viitor si actiuni legate de relatiile intime, controlul situatiilor critice, surse suplimentare de venituri, bani sau bunuri la comun.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi asocieri si colaborari, noi activitati impreuna cu partenerul, actiuni ce iti pot aduce venituri suplimentare, ca sa gasesti noi moduri de recapatare a linistii sufletesti, si noi cai de a face fata crizelor din ultima perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.