Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec noiembrie 2018

Berbec noiembrie 2018

HOROSCOP BERBEC NOIEMBRIE 2018

Atentie la temperament, secrete, lege, moralitate, calatorii, conflicte cu partenerul sau strainatatea

 

Pana pe 22 inca esti pasional si ambitios, simti nevoia sa preiei controlul asupra vietii tale, sa te implici in gasirea unor solutii sau resurse pentru a depasi crizele afective si financiare. Pe 6 ai inspiratie si poti vedea mai bine realitatea, iar pe 11 ai ocazia sa fii autoritar si sa te impui cumva.

Din 8, pentru un an cresterea, norocul si succesul te ajuta in privinta educatiei, imbunatatirii intelectuale, a calatoriilor si actiunilor legale. In plus, toata luna esti interesat de evolutia proprie, studii, certificari, strainatate, drumuri lungi, procese si noi principii de viata, insa doar pana in 17 iti sunt favorizate intalnirile, aflarea informatiilor sau semnarile de acte. Incepand cu 17 ai ocazia sa iti revizuiesti planurile, sa faci verificari si sa iei in considerare si alte lucruri, informatii sau idei, iar din 22, pentru o luna te implici efectiv in aceste chestiuni. Totusi, pe 20 si din 25 incolo ai grija la accidente si forta distructiva, in special intre 26 si 28, cand poti da dovada de comportament riscant, excese, un optimism exagerat si lipsa atentiei la detalii.

Relational si financiar, pana pe 16 inca mai renegociezi contracte, reevaluezi relatia de cuplu, capacitatea de cooperare si castigurile din asocieri sau parteneriate. Pe 9 poti descoperi exact ce ti-ar placea si te atrage. Din 16 esti liber sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua. In ultima saptamana fii adaptabil si ai grija la situatii neprevazute.

Pe 9 si 15 iti sunt favorabile actiunile legate de proiecte de viitor, grupuri, asociatii si afaceri la scara larga. Din 16, tot restul anului iti indrepti eforturile spre actiuni de intrajutorare, renuntarea la obiceiuri nocive si relatii sau actiuni confidentiale si secrete. Pe 20 evita conflictele, din 25 incolo impulsivitatea, iar pe 26 incidentele si discutiile. Pe 27 poti actiona benefic cu efect de durata.

Incepand cu 6, pentru doua luni incearca sa gasesti o noua forma de comportament si exprimare personala. Din 16, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de obiectivele tale, cariera, profesie si statutul social, noi oportunitati privind viata de familie, caminul si acoperirea nevoilor de baza, dar si echilibrarea vietii personale cu cea sociala. De pe 25 iti revin puterea psihica si cea introspectiva, si redevii sensibil la senzatii, perceptii, magie si mister.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada, sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii sau calatorii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.