Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec noiembrie 2017

Berbec noiembrie 2017

HOROSCOP BERBEC NOIEMBRIE 2017

Atentie la temperament, secrete, calatorii lungi, tensiuni cu partenerul si sefii

Pe 3 poti avea un moment de iluminare, poti descoperi un anumit secret sau resurse ascunse. Pe 4 atentie la temperament si dificultati in relatia de cuplu sau in relatiile personale. Din 5 pana in ianuarie te preocupa principiile de viata si depasirea orizonturilor. De pe 7, toata luna esti mai pasional si poti obtine venituri suplimentare din imprumuturi, mosteniri sau partaje.

Ziua de 11 iti aduce oportunitatea de a gasi un nou domeniu pe care sa il aprofundezi si care sa iti favorizeze cresterea si dezvoltarea personala. Pe 13 poti avea un succes legat de dragoste, castiguri din anumite surse sau sansa de a te regenera psihic si financiar. Pe 14 ai grija la informatii false, secrete, lucruri ilegale, calatorii la distanta sau comunicarea cu strainatatea. Pe 16 este posibil sa te implici intr-o relatie plina de pasiune sau sa primesti un ajutor financiar la care ai visat. Incepand din 18, pentru o luna poti avea succes in cautarile introspective si spirituale, investigatii, stabilizarea emotionala si financiara. Atentie insa pe 19 la tensiuni in cuplu si in cariera.

Din 22 iti revin puterea psihica si cea introspectiva, si redevii sensibil la senzatii, perceptii, magie si mister. Tot din 22, pentru o luna te implici mai mult in completarea educatiei tale, cercetari, imbunatatirea cunostintelor sau calatorii. Mai mult, pe 25 iti sunt favorizate examenele, drumurile lungi si comunicarea cu strainatatea, iar pe 28 poti lua decizii importante in aceasta privinta.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, si noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada. Gaseste-ti echilibrul interior!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.