Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec martie 2019

Berbec martie 2019

HOROSCOP BERBEC MARTIE 2019

Tendinte generale: Din 21, o luna te preocupa viata personala, identitatea si imaginea ta, vitalitatea, comportamentul si infatisarea. In plus, pe 6 martie se incheie o perioada de opt ani in care nevoia de noutate si independenta, spiritul rebel, instabilitatea si situatiile neprevazute te-au influentat si ti-au adus o schimbare in aceste privinte.

Pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri si evenimentele tip supriza iti pot deschide noi directii legate de finante si venituri proprii, valoarea personala, talente si abilitati, posesiuni, achizitii, investitii, nivelul de trai, confort, economie, acumulare si stabilizare materiala. Inspre aceste lucruri iti canalizezi si energia in luna martie, iar initiativele tale au sanse de reusita pe 10, 14 si 20. Pe 18 si 21 ar trebui sa te concentrezi mai mult, iar pe 27 poti avea ocazia unor intalniri, negocieri sau proiecte rentabile, neconventionale sau iesite din comun.

De pe 31, o luna si jumatate iti indrepti eforturile si actiunile catre relatia cu anturajul, rude si prieteni, aflarea informatiilor, socializare, comunicare, tranzactii si schimburi de bunuri sau idei.

Poti avea succes in: ceea ce priveste obiectivele tale in viata, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social si reputatie, cel putin pe 9, 13, 14 si 20. Relational si financiar poti fi tentat de schimbare si noutate pe 1, pe 16 si 20 poti descoperi noi perspective si informatii, si in general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, mai ales in jurul zilei de 28.

Intre 1 si 26 poti obtine avantaje si beneficii din actiuni colective sau umanitare, organizatii, corporatii, proiecte de anvergura, tehnici si domenii noi. Iti poate creste popularitatea, ti se pot imbunatati relatiile sociale, poti face negocieri in numele unor grupuri si poti avea parte de noi oportunitati de afaceri. In jur de 21 poti avea parte de noroc, succes, profit, noi cai, sanse sau relatii.

Concentreaza-te pe: imbunatatirea psihicului, actiuni, activitati si relatii ascunse, subiecte secrete, meditatie, introspectie, eliminarea sacrificiilor, obiceiurilor si persoanelor nocive. Din 5 in 28 ai o perioada de revizuire excelenta pentru a revedea mentalitati si interese. Este mai buna pentru creativitate, chestiuni spirituale, intelegeri intuitive, constientizari, regasiri de crezuri si dezvaluiri de secrete, decat pentru lucruri practice si concrete, pentru ca exista riscul confuziilor si dezamagirilor. Zile critice pot fi pe 5, 6, 7, 14, 15, 16, 24 sau 28. Luna Noua de pe 5 este un moment favorabil pentru reconsiderari, indreptari si stabilizari, deoarece aduce in prim plan necesitatea de a repara unele situatii inainte de a pune in aplicare planuri noi.

Tot in aceste privinte, din 26, aproape o luna ai sansa unor reusite din punct de vedere relational si financiar, referitor la legaturi secrete, persoane, relatii sau proiecte ascunse, un ajutor afectiv sau material providential, venit in mod neasteptat. Pe 27 poti fi atras spre o noua directie.

Atentie si la: exagerari, probleme de judecata, viziune si principii legate de studii, calatorii la distanta, strainatate sau chestiuni juridice, pe la mijlocul lunii, in plus fata de cele mentionate. La Luna Plina de pe 21 ai grija la conflicte si tensiuni in relatiile personale, in casnicie sau cu asociatii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.