Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec martie 2018

Berbec martie 2018

HOROSCOP BERBEC MARTIE 2018

Atentie la temperament, conflicte si tensiuni cu sefii si autoritatile

 

Pe 1 ai grija la tensiuni nervoase, incidente si dificultati in examene, actiuni legale sau calatorii la distanta. Pe 1 si pe 2 poti obtine beneficii, succes si castiguri ce tin de relatii, activitati sau informatii secrete, care te pot ajuta sa te regenerezi. Pe 4 ai multa inspiratie si poti fi atras de tot ce este eteric, spiritual si ascuns, insa atentie la dezamagiri si confuzii din prea multa visare.

De pe 6 iti revine gandirea pozitiva, si timp de doua luni iti sunt favorizate orice intalniri. Totusi, din 23, trei saptamani iti revizuiesti comportamentul si felul in care te infatisezi.

Din 7 redevii sociabil si pana la sfarsitul lunii poti castiga din simpla aparitie si farmecul personal. In schimb incepand cu 9, pana in iulie nu te mai poti baza ca pana acum pe imprumuturi, venituri suplimentare sau ale partenerului. Pe 13 poti afla insa cum ai putea sa castigi in aceasta perioada.

Pe 11 iti sunt favorabile examenele, studiile si calatoriile la distanta. Pe 11, 13, 24 si 29 ai grija la temperament, atitudinea in public si relatia cu colegii, sefii sau autoritatile.

Din 17, timp de cateva luni iti indrepti eforturile catre ascensiunea sociala si directia profesionala, insa poti fi cam agresiv in societate. De pe 20 iti revin optimismul si stralucirea, si pentru o luna ai calea deschisa pentru a te reinventa.

Pe 29 poti impresiona sau poti fi atras de o anumita persoana intr-un mod neasteptat. Din 31, trei saptamani iti sunt favorizate investitiile si poti avea si venituri, dar si cheltuieli mai mari decat de obicei.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce ar trebui sa renunti de acum inainte, dar si sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.