Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec martie 2017

Berbec martie 2017

Atentie la relatii, parteneri, cariera, autoritati, temperament

 

In primele trei zile ale lunii incearca sa eviti situatiile conflictuale cu cei cu care intri in contact, si mai ales cu partenerul de viata. Fa uz de diplomatie si compromis.

Incepand din data de 4 revizuieste-ti comportamentul si temperamentul, atitudinea pe care o ai fata de ceilalti. Castigurile obtinute din farmecul personal pot stagna.

Pe 5 ai reusite ce tin de dezvoltarea personala, iar de pe 10 actionezi energic in privinta obtinerii unei cresteri a veniturilor. Din 11 si pana in 20 ai grija la autoritati, la lege si moralitate.

Din data de 13 martie devii mai optimist si incepi sa te gandesti la viitor, iar pe 20 iti revine vitalitatea, energia si entuziasmul. Pune-ti in practica planurile, socializeaza si regenereaza-te.

Din 22 pana in 26 incearca sa te concentrezi pe atitudine si exprimare, ca sa eviti discutii neplacute in cuplu sau in societate. Pe 30 ai grija la parteneri si la cariera. Se poate ca dorinta ta de cooperare sa intampine dificultati din cauza aspiratiilor sociale, a sefilor sau autoritatilor.

Dupa 31 martie devii mai preocupat de bunastare, finante, economii, venituri si investitii.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung. Ai incredere in tine si reinventeaza-te!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.