Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec mai 2019

Berbec mai 2019

HOROSCOP BERBEC MAI 2019

Tendinte generale: Pana pe 21 iunie te preocupa destul de mult lucrurile legate de educatie, aflarea informatiilor, noi mentalitati, socializare, comunicare, acte de semnat, relatia cu anturajul, rudele si prietenii, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. Pana pe 16 inca mai participi activ prin tot felul de initiative, iar din 21, o luna te implici direct si constant in aceste chestiuni. Tot de atunci, pentru doua saptamani aici te indrepti si din punct de vedere mental, al informatiilor, intereselor si discutiilor. Zile favorabile pentru vesti bune, intalniri si demersuri, sunt pe 1 si 14, insa 6 si 21 sunt cu dus si intors. In jur de 30, 31 pot exista schimbari de conceptii, confuzii, omiteri sau controverse.

Din 16, o luna si jumatate iti indrepti eforturile, energia, spiritul de lupta si actiune catre activitati casnice, familie, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza. In jurul zilei de 22 ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: ceea ce priveste lucrurile legate de bani, finante, resurse si venituri proprii, cresterea valorii personale, posesiuni, talente si abilitati, achizitii, investitii, nivelul de trai, confort, economie, acumulare si stabilizare materiala. Desi te implici concret si efectiv in aceste privinte pana pe 21, din punct de vedere al preocuparilor, intereselor, gandirii si demersurilor esti avantajat intre 6 si 21, iar din perspectiva financiara poti obtine beneficii si castiguri intre 15 mai si 9 iunie. Luna Noua de pe 5 iti poate aduce un nou inceput, iar pe 8 si 18 poti avea parte de surprize placute. Pe 9, 16 si 30 te poti baza pe intuitie, iar pe 11, 14, 17, 18 si 31 pe simtul practic, analiza si putere de convingere. Este posibil sa iti cresti veniturile ca urmare a renuntarii la anumite obiceiuri nocive sau datorita statutului social, renumelui, carierei sau directiei profesionale.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de viata si imaginea ta, identitatea si integritatea personala, vitalitate, comportament, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti.

Din punct de vedere mental, in primele 6 zile inca mai esti preocupat si interesat de aceste chestiuni si ai o perioada aglomerata cu intalniri, discutii, vesti si demersuri, in care pot exista atat reusite, cat si limitari.

Din punct de vedere al dorintelor, lucrurilor care te atrag, succesului personal sentimental si financiar, inca mai poti obtine avantaje pana pe 15. Pe 7 poate exista un blocaj, pe 9 poti avea parte de noroc, castig si ocazia unei schimbari, iar pe 14 poti obtine ce iti doresti si ti se potriveste.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale referitor la obiectivele tale in viata, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social si reputatie, mai ales in jur de 20. La Luna Plina de pe 19 ai grija la incidente, pierderi, rabufniri emotionale, crize de gelozie si aflarea unor secrete.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.