Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec mai 2018

Berbec mai 2018

HOROSCOP BERBEC MAI 2018

Atentie la temperament, cheltuieli, conflicte si tensiuni cu sefii si autoritatile

Incepand de acum, in urmatoarele doua luni si in special pe 25 poti avea succes in cautarile introspective si spirituale, investigatii, gasirea unor noi resurse externe, stabilizarea afectiva si financiara, si eliminarea dependentelor. Totusi, pe 6, 9 si 23 atentie la cheltuieli exagerate, confuzii si informatii false in privinta finantelor. Incearca sa fii realist si cumpatat. Pe 7 si 12 ai grija la temperament, atitudinea in public si relatia cu colegii, sefii sau autoritatile. In ziua de 8 incearca sa eviti intalnirile si tranzactiile. In 12, 18 si 25 deciziile de a face schimbari pe plan profesional, legate de aspiratiile tale, statutul social si imaginea publica, iti pot aduce beneficii de ordin material.

De pe 13, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult finantele, economia, investitiile si confortul personal. Din 16, timp de cateva luni devii mai impulsiv in colectiv si cu prietenii, depui eforturi pentru a te integra in societate si te implici in proiecte de anvergura sau actiuni umanitare.

Din 15, pana in noiembrie poti da dovada de impulsivitate in relatia cu banii si poti avea parte de anumite surprize pe plan financiar. Aceste 6 luni iti pot dezvalui cum vor fi urmatorii sapte ani incepand de anul viitor, din perspectiva acumularii de bani si posesiuni, a dorintei de confort si a adoptarii unei noi atitudini fata de planul material. In acelasi timp se poate sa renunti la comportamentul rebel, independent, impulsiv si excentric pe care l-ai avut in ultimii sapte ani.

Intre 13 si 16 ai grija la impulsivitate, graba, cheltuieli neprevazute, blocaje in afaceri, tensiuni si tendinte agresive in societate, cu superiorii, prietenii si cei din grupul tau.

Din 19, vreo trei saptamani ti se pot imbunatati relatiile cu familia, iti poti infrumuseta caminul si iti sunt favorizate castigurile din imobiliare. Tot pe 19 poti avea surprize legate de finante, locuinta, familie sau parinti. Incepand cu 21, pentru o luna esti activ, sociabil, comunicativ si foarte ocupat, implicat in tot felul de schimburi si miscari de idei, de informatii sau bunuri. Pe 24 iti sunt favorizate intalnirile, comunicarea, proiectele de viitor si activitatile sociale. Pe 26 ai grija la tensiuni in casa, cu familia, dar si cu sefii sau autoritatile. Din 30, pentru doua saptamani te preocupa mai mult activitatile zilnice, tranzactiile, educatia, adoptarea unor noi mentalitati, rudele si anturajul.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii, pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum, pentru a adopta o noua atitudine referitoare la educatie, cunoastere, socializare si comunicare, si la interactiunea cu cei din jurul tau!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.