Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec mai 2017

Berbec mai 2017

HOROSCOP BERBEC MAI 2017

Atentie la temperament, rabufniri, secrete, confruntari si autoritati

 

Incepand de pe 3 iti revin naturaletea si gandurile bune, si te concentrezi mai mult pe manifestare, infatisare si comportament. Pana la mijlocul lunii incearca sa te reinventezi.

Pe 9 anumite schimbari pe plan profesional iti pot aduce beneficii de ordin material. In special pe 11 incearca sa iei hotarari de dezvoltare pe plan personal si sa ajustezi deciziile legate de studii, calatorii si principii legale si morale. Pe 12 gasesti forta necesara de a te impune prin puterea cuvintelor si de a corecta propria atitudine in relatiile de parteneriat, cuplu sau colaborare.

De pe 16 incepand, te concentrezi mai mult pe planul material, resurse, venituri, cheltuieli si confortul personal. Din 20, pentru o luna devii adaptabil, mai sociabil, mai comunicativ si mai apropiat de rude si anturaj. Pe 31 ai sansa unor beneficii pe plan material si profesional.

Pe 10 ai grija la temperament, la cheltuieli neprevazute si rabufniri emotionale prea puternice. Pe 11 atentie dezvaluirea unor secrete ce iti pot reduce din elan. Pe 19 ai grija la tensiuni in cuplu si confruntari cu cei cu care intri in contact. Pe 25 incearca sa nu intri in conflict cu sefii si autoritatile. Pe 29 evita drumurile lungi si discutiile in contradictoriu legate de idei si principii.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, si la interactiunea cu cei din jurul tau. Ia in considerare si imaginea de ansamblu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.