Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec iunie 2019

Berbec iunie 2019

Tendinte generale: Din 4 iunie pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la activitati casnice, familie, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza, dar si in iulie si august vei avea sansa sa revizuiesti anumite mentalitati si atitudini dintre ele. Acestea sunt si lucrurile in care te implici in mod direct din 21, pentru o luna. Pe 7 si pe 27 poti avea parte de vesti, informatii, intalniri sau evenimente iesite din comun, zilele de 14 si 16 iti pot aduce o schimbare, iar intre 18 si 20 situatiile pot necesita calm si adaptare.

Pana spre sfarsitul lui august iti indrepti interesele atat spre casa si familie, cat si spre sentimentele tale, placeri si fericire. Din 27 pana in 19 iulie, intr-o prima faza, incep sa te preocupe iubirea, legaturile romantice, copiii, arta, creativitatea, relaxarea, joaca si distractiile.

Incepand cu 21, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa-ti clarifici sacrificiile, dependentele, felul in care te lasi influentat de ceilalti, dar si sa-ti clarifici intuitia, perceptiile si abilitatile psihice.

Poti avea succes in: ceea ce priveste lucrurile legate de bani, finante, resurse si venituri proprii, cresterea valorii personale, posesiuni, talente si abilitati, achizitii, investitii, nivelul de trai, confort, economie, acumulare si stabilizare materiala. Pana pe 9 inca mai ai parte de reusite in aceste privinte. E posibil sa iti cresti veniturile datorita statutului social, renumelui, carierei sau directiei profesionale.

Concentreaza-te pe: educatie, aflarea informatiilor, noi mentalitati, socializare, comunicare, acte de semnat, relatia cu anturajul, rudele si prietenii, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei.

Pana pe 21 acestea sunt lucrurile in care te implici, iar Luna Noua din 3 iti este favorabila noilor inceputuri. Zilele de 9 si 10 pot fi cu dus si intors, deoarece poti fi impresionabil, intuitiv si idealist, predispus la anumite confuzii, scandaluri sau conflicte.

Din perspectiva financiara, dar si relationala, de pe 9, pana pe 3 iulie poti obtine avantaje si beneficii din relatia cu cei apropiati, iti poti face noi prieteni, poti castiga din socializare, comert sau comunicare. Pe 23 si 24 anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale si tentante, insa ai grija la excese, supraevaluari sau inselatorii.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale referitor la obiectivele tale in viata, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social si reputatie, mai ales in jur de 23. Incearca sa echilibrezi viata personala cu cea sociala si profesionala. La Luna Plina din 17 ai grija la drumuri lungi, calatorii, relatia cu strainatatea, legaturi la distanta sau pe internet, examene si chestiuni juridice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.