Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec iunie 2018

Berbec iunie 2018

HOROSCOP BERBEC IUNIE 2018

Atentie la cheltuieli, comunicare, secrete, intimitate, relatia de dragoste si cu copiii

 

Prima zi a lunii iti este favorabila pentru relatii, intalniri, discutii, comunicare, legatura cu cei apropiati, prieteni si organizatii. Tot pe 1, dar si pe 19, poti avea un succes legat de camin, familie, relatiile intime, descoperirea unor noi resurse, depasirea crizelor si obtinerea linistii sufletesti. Pe 2 si 21 iti sunt favorizate legaturile confidentiale, implinirea nevoilor sufletesti si eliminarea obiceiurilor negative. Ziua de 6 este favorabila activitatilor intelectuale, educative sau jurnalistice, insa pe 6 si 7 ai grija la evenimente neprevazute, informatii omise sau confuze. Tot pe 6, dar si pe 16, 23 si 27 atentie la relatiile cu familia sau autoritatile, neplaceri legate de camin, cariera sau statutul social.

Din 12, pentru vreo doua saptamani te preocupa mai mult locuinta, familia, parintii si nevoile intime, de baza. In aceste privinte, pe 13 si 23 poti avea noi idei, dar si surprize legate de finante si confortul personal. Din 14, aproape o luna iti sunt favorizate relatiile sentimentale, legaturile cu copiii, castigurile din activitati recreative, hobbyuri sau latura artistica. Atentie insa pe 15 si 30, la situatii neprevazute si tensionate ce tin de iubire si cheltuieli mai mari pe distractii.

De pe 19, pentru cinci luni incearca sa-ti clarifici sacrificiile, dependentele, felul in care te lasi influentat de ceilalti, dar si sa intelegi ce-ti spun intuitia si perceptiile. Incepand cu 21, o luna te implici mai mult in actiuni legate de casa, proprietati imobiliare, familie, parinti si locurile natale.

Tot pe 21 ai grija la blocaje in relatiile sentimentale, cu copiii sau prietenii, iar pe 25 la crize de gelozie, tensiuni in intimitate sau speculatii. De pe 26, doua luni iti revizuiesti felul in care actionezi si capacitatea de a obtine ceea ce doresti referitor la viitor, prieteni, societate, organizatii si proiecte de anvergura. Din 29, pana la inceputul lunii septembrie te preocupa mai mult iubirea, petrecerea timpului liber, educatia, joaca si copiii.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, sa interactionezi mai mult cu cei din jurul tau, sa iti imbunatatesti locuinta si sa iti schimbi atitudinea fata de camin, locurile natale, familie si parinti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.