Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec iunie 2017

Berbec iunie 2017

HOROSCOP BERBEC IUNIE 2017

Atentie la iluzii, secrete, calatorii la distanta, tensiuni in familie, cuplu si cariera

 

Pe 1 profita de farmecul personal, iar pe 3 incearca sa ramai calm. Tot pe 3 poti incheia un parteneriat cu succes, dar mai bine amana pana pe 13. Incepand de pe 4 te dedici mai mult activitatilor casnice si in familie. Atentie pe 4 si pe 14 la incidente, neintelegeri si confuzii. Din 6 iti sunt favorabile investitiile si castigurile materiale, incearca totusi sa nu cheltuiesti prea mult. De pe 7 pana pe 21 ai succes in intalniri, semnari de acte, comert si comunicare. Din 9 lucrurile incep sa mearga din nou bine in cuplu si poti incepe sa castigi din colaborari si parteneriate.

Pe 15 si 18 ai grija la mijloacele de comunicare si transport, in special in drumurile lungi. Incepand cu 16, pentru cinci luni incearca sa-ti clarifici sacrificiile, renuntarile, felul in care te lasi influentat de ceilalti, dar si sa intelegi ce-ti spun intuitia si perceptiile.

Dupa 21 te implici total in actiuni ce privesc caminul, familia si parintii, dar si proprietatile imobiliare. Pe 24 un anumit eveniment iti poate aduce si o crestere a veniturilor, dar si o schimbare pe plan profesional. Intre 25 si 28 se poate sa faci anumite sacrificii pentru familie, lucru care insa poate sa tensioneze atmosfera in cuplu. Pe 30 nu intra in polemici cu sefii si autoritatile.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti. Gaseste o cale de mijloc intre viata personala si cea profesionala!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.