Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec iulie 2019

Berbec iulie 2019

HOROSCOP BERBEC IULIE 2019

Tendinte generale: In luna iulie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre casa si familie, si sentimentele tale, placeri si fericire.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de activitati casnice, familie, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza. Tot aici, intre 3 si 28 ai o perioada favorabila din punct de vedere al dorintelor, relatiilor si finantelor. Eclipsa de Soare din 2 iulie te ajuta sa intelegi mai bine ce simti si ce ai avea nevoie cu adevarat in aceste privinte. Poti face planuri pe care sa le pui in practica in august, deoarece de pe 19 pana la sfarsitul lunii ai o perioada de revizuit interese, mentalitati si atitudini.

Incepand din 2 ai liber sa preiei initiative in ceea ce priveste iubirea, legaturile romantice, relatia cu tinerii si copiii, arta, creativitatea, activitatile educative, relaxarea, joaca si distractiile, desi te implici concret abia din 23, pentru o luna. Actiunile directe iti pot aduce beneficii in ultima parte a lunii si in special in jur de 25, mai ales ca din 28 aici ai posibilitatea sa obtii ce te atrage si iti doresti pe plan relational si financiar, pentru vreo trei saptamani. Tot aici iti sta si mintea pana pe 19, insa intre 8 si 19 mai mult reconsideri preocupari, planuri si idei. Zilele de 8, 9 si 11 pot fi dificile si agitate, asa ca stapaneste-ti impulsivitatea si fa uz de calm si rabdare, ca si in ziua de 30, cand pot exista situatii imprevizibile.

Poti avea succes in: principal in chestiuni legate de casa, familie si imobiliare. Intre 9 si 14 ai ocazia sa primesti noi oportunitati si sa iti pui visele in practica. Zile favorabile relational si financiar sunt 8 si 18, cand poti avea parte de evenimente placute, iesite din comun, insa pe 17, 21 si 25 pot exista anumite restrictii sau neintelegeri. Pe 19 si 21 ai grija la incidente in camin si tensiuni in familie.

Concentreaza-te si atentie la: obiectivele tale in viata, succesul pe care vrei sa il atingi, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social, faima, renume si reputatie. Eclipsa de Luna din 17 poate aduce evenimente importante care sa sublinieze necesitatea unor schimbari profunde in aceste privinte. In aceasta luna incearca sa echilibrezi viata personala cu cea sociala si profesionala.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.