Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec iulie 2018

Berbec iulie 2018

HOROSCOP BERBEC IULIE 2018

Atentie la cheltuieli, secrete, relatia de dragoste, cu copiii, familia, prietenii sau autoritatile

 

Pe 5 poti avea un succes legat de camin, familie, imobiliare, relatii intime, descoperirea unor noi resurse, depasirea crizelor si obtinerea linistii sufletesti, iar pe 8 iti sunt favorizate legaturile confidentiale, implinirea nevoilor sufletesti si eliminarea obiceiurilor negative. Din 12, pentru doua luni si in special in jur de 19 august, toate aceste lucruri iti pot aduce castiguri, crestere si evolutie.

Tot pe 5, dar si pe 27, sunt posibile reactii impulsive, tensiuni sau conflicte cu persoana iubita, copiii sau prietenii, iar pe 12 cu familia, sefii sau autoritatile. Ziua de 9 iti poate aduce noi informatii si puncte de vedere legate de afectivitate, sentimente, intimitate, creativitate, distractii, petreceri, bani si bunuri la comun, si resurse suplimentare de venituri.

De pe 7, pentru trei luni ai oportunitatea de a face schimbari majore pe plan material si profesional, din punct de vedere al veniturilor si beneficiilor. Din 10, aproape o luna ti se imbunatatesc relatiile cu colegii si poti obtine castiguri mai mari din munca si servicii. Pe 12 chiar poti avea surprize placute ce tin de locul de munca, relatiile profesionale si cresterea veniturilor. Pe 14 ai sansa de a lua decizii favorabile pe plan profesional si al urcarii in ierarhie. Pe 22 poti primi bonusuri si castiguri suplimentare din munca, si poti incepe o idila cu unul din colegii tai. Pe 24 poti descoperi anumite adevaruri legate de veniturile din munca, sacrificiile pe care le faci, relatiile colegiale si cele secrete. Pe 28 iti sunt favorizate relatiile profesionale, cu sefii sau autoritatile.

In jur de 18 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de amici, cunostinte, colectivitate, proiecte de anvergura si planuri de viitor. Din 22, pana la mijlocul lui august, in special pe 25 iulie si 2 august, ai grija la cheltuieli neprevazute, blocaje in afaceri, tensiuni si tendinte agresive in colectivitate, in organizatii, fata de prieteni, persoana iubita sau copii.

Incepand cu 23, pentru o luna esti mai sentimental, te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice, hobbyuri, petreceri si distractii. Din 26 insa, pentru vreo trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, interesele, atitudinea, felul in care gandesti si actionezi in aceste privinte.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti, pentru a initia actiuni de imbunatatire a locuintei, pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.