Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec iulie 2017

Berbec iulie 2017

HOROSCOP BERBEC IULIE 2017

Atentie la incidente, statut social, tensiuni in casa, iubire, casnicie, cu familia, copiii si partenerul

 

Pe 2 si pe 10 ai grija la discutii si neintelegeri atat in familie, cat si cu sefii si autoritatile. Pe 5 incearca sa fii mai calm, mai ales acasa. Incepand din 5, toata luna poti obtine beneficii din comunicare, comert sau transport. Pe 6 constientizezi anumite sacrificii, dar sunt posibile tensiuni in cuplu. De pe 6 mintea iti fuge la iubire, copii si distractii, si te exprimi intr-un mod artistic.

Incepand de pe 15 pana la sfarsitul lui august atentie la certuri, despartiri, finalizari de relatii si parteneriate, dar si la modificarea statutului tau social. Din 17 pana pe 5 august devii impulsiv si agresiv, asa ca atentie la certuri in camin, cu copiii si persoana iubita. Tot pe 17 ai grija la secrete, blocaje in exprimare si discutii cu anturajul. Pe 18 fii atent iar la atitudine agresiva si excentrica in familie. Tot pe 18 poti castiga din colaborari, parteneriate, contracte si comunicare. Ziua de 19 este buna pentru examene, cursuri si calatorii. Din 20 devii pasional, energic si creativ.

Pe 21 atentie la incidente si lucruri neobisnuite, mai ales in camin si legate de familie. Din 22, pentru o luna te implici total in relatia romantica si cu copiii. Pe 24 pot exista blocaje in comunicare, relatii si calatorii, insa ai idei geniale si poti iesi in evidenta foarte usor. Din 26 devii preocupat de serviciu si sanatate. Pe 27 ai grija la accese de autoritate in dragoste si cu copiii. Din 31 sunt favorizate reconcilierile cu familia, renovarile si castigurile din imobiliare.

Profita de aceasta luna pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby. Ai incredere in puterea ta de exprimare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.