Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec ianuarie 2019

Berbec ianuarie 2019

HOROSCOP BERBEC IANUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 1, dar mai sigur din 6 incolo, iti revin energia si vitalitatea, si iti indrepti eforturile catre imbunatatirea vietii tale in general. Incepand cu 20, o luna preocuparile tale incep sa includa obtinerea popularitatii, activitati in colectivitate, cercul de cunostinte, organizatii, corporatii, proiecte de viitor si afaceri de anvergura. Referitor la aceste lucruri, pe 30 reusitele tin de gasirea unor solutii ingenioase, aflarea informatiilor, intalniri, demersuri, comunicare sau tranzactii.

Atentie la: temperament, accidente, scene in public, legatura cu superiorii, secrete, persoane ascunse, in special pe 6, 8, 13, 21 si din 28 incolo.

Poti avea succes in: examene, studii, calatorii, drumuri lungi, legatura cu strainatatea, actiuni legale. Pe 4 poti primi vesti bune, iar din 7 incolo, o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, in ceea ce priveste relatiile la distanta si beneficiile din activitati educative, legale sau turistice. Dupa ziua de 11, in special pe 18, 22 si 25 initiativele si intalnirile iti sunt incununate de succes, dar ai grija totusi la idealism si optimism exagerat. Avand in vedere Eclipsa de Luna din 21, care accentueaza relatiile romantice, se poate sa intalnesti iubirea in strainatate sau pe internet.

Concentreaza-te pe: obiectivele tale in viata, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social si reputatie. Intre 4 si 24 iti sunt avantajate intalnirile, comunicarea si socializarea, dar toata luna ai ocazia sa faci alegeri inspirate si sa iti pui visele in practica. Evenimente sau decizii importante, extrem de serioase, care pot aduce limitari, intorsaturi, surprize, finalizari sau noi inceputuri, pot avea loc pe 2, 11, 13, 17, 18, 19, 21 si 23, insa Eclipsa din 6 iti permite sa faci schimbarile de care ai nevoie. Profita de aceasta luna pentru a porni in noi directii pe plan social si profesional!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.