Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec ianuarie 2018

Berbec ianuarie 2018

HOROSCOP BERBEC IANUARIE 2018

Atentie la temperament, conflicte si tensiuni cu sefii si autoritatile

 

Din 2 ai liber sa iti exprimi individualitatea asa cum iti doresti, insa poti deveni rebel si agitat. Pe 2 si 3 poti sa iti pui visele in practica referitor la aspiratiile tale, castigurile si relatiile profesionale. Pe 7 descoperi resursele potrivite ca sa-ti recapeti linistea sufleteasca si sa initiezi un nou plan financiar. Tot pe 7 iti sunt favorizate examenele, drumurile lungi si comunicarea cu strainatatea. Ziua de 8 iti aduce succes profesional, beneficii din cariera si puterea de a face o schimbare. Pe 9 sunt posibile transformari legate de cariera si imaginea publica. Pe 9 si 10 incearca sa fii mai calm in lume, in special cu sefii si autoritatile.

Incepand cu 11, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult situatia ta sociala si cariera, iar pe 13 poti fi nevoit sa iei o decizie matura in aceasta privinta. In 13 si 14 atentie la tensiuni, temperament si comportament in societate. Pe 16 poti face cu succes schimbari drastice referitoare la cariera, cresterea sociala, regenerarea psihica si financiara.

Din 18, pentru trei saptamani iti creste popularitatea si sunt posibile castiguri marite din afaceri. Din 20, pentru o luna te implici in proiecte de viitor, activitati cu prietenii si actiuni sociale.

Pe 20 ai grija la neatentie si incidente in cariera. Pe 24 iti poti folosi puterea de convingere pentru a obtine un anumit succes profesional. In 25 poti adopta o noua viziune privind cariera, imaginea publica si depasirea situatiilor de criza. Din 26, pentru doua luni esti hotarat sa iti continui studiile sau sa calatoresti. Pe 28 atentie la discutii tensionate in public. Incepand cu 31, pentru trei saptamani te preocupa viitorul, afacerile, prietenii si actiunile umanitare.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, aspiratii si de statutul social, dar si ca sa iti definesti planurile de viitor, sa iti cresti popularitatea, si sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.