Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec februarie 2019

Berbec februarie 2019

HOROSCOP BERBEC FEBRUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 14, pana la sfarsitul lui martie iti indrepti eforturile catre obtinerea veniturilor, investitii, cresterea confortului si a nivelului de trai. Din 19 pana pe 28 iti poti cheltui energia in mod practic, realist si inspirat. Asculta-ti intuitia, senzatiile, perceptiile si instinctele.

Din 19, o luna te preocupa imbunatatirea psihicului, actiunile si relatiile ascunse, subiectele secrete, meditatia, introspectia, eliminarea sacrificiilor, obiceiurilor si persoanele nocive. Aici iti concentrezi interesele, si inainte, si dupa, chiar din 10 si pana la mijlocul lui aprilie. In martie poti afla si constientiza anumite lucruri. Pana atunci ai parte de usurinta in intelegere si comunicare, vesti bune si decizii intelepte. Totusi, pe 19 si 22 iti poti schimba perspectiva, pot avea loc confuzii si neplaceri.

Poti avea succes in: examene, studii, calatorii, drumuri lungi, legatura cu strainatatea, actiuni legale, mai ales pe 8, cand poti obtine un anumit progres. In primele trei zile iti sunt favorabile deciziile, vestile si informatiile, pot fi imbunatatite relatiile la distanta si beneficiile din activitati educative, legale sau turistice. Pe 22 insa poti avea parte de anumite blocaje sau dificultati.

Pe 3, 8, 10 si 18 poti avea si un succes legat de obtinerea popularitatii, activitati in colectivitate, cercul de cunostinte, organizatii, corporatii, proiecte de viitor si afaceri de anvergura. In plus, Luna Noua din 4 iti poate aduce noi oportunitati si inceputuri.

Concentreaza-te pe: obiectivele tale in viata, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social si reputatie. Relational si financiar poti beneficia de unele avantaje din 4 pana la sfarsitul lunii, mai ales intre 14 si 23, insa pot exista schimbari sau tensiuni dupa ziua de 26. Tot in aceste privinte, de la mijlocul lunii si pana in toamna pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale. O prima data de mentionat este 28 martie.

Atentie la: temperament, accidente, scene in public, legatura cu superiorii, secrete, persoane ascunse, in special in primele doua zile, intre 8 si 14, si pe 22. La Luna Plina de pe 19 ai grija la sanatate, epuizare fizica sau tensiuni la locul de munca.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.