Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec februarie 2018

Berbec februarie 2018

HOROSCOP BERBEC FEBRUARIE 2018

Atentie la dificultati financiare si blocaje mentale, intime, in calatorii si cu prietenii

 

Pe 3 poti initia noi actiuni ce tin de autodepasire, studii, strainatate, progresul personal, planuri de vitor si imbunatatirea cunostintelor. Pe 4 atentie la tensiuni si blocaje in relatia intima, in privinta finantelor si a prietenilor. Pe 7 poti fi atras sau surprins de o situatie neconventionala legata de o noua cunostinta, un prieten, o asociatie, un partener de afaceri sau un proiect de anvergura.

Din 11, pentru aproape o luna iti sunt favorizate relatiile si castigurile neoficiale. Pe 11 si 14 incearca sa fii realist cu privire la prieteni, viitor, organizatiile din care faci parte si incercarea de a depasi situatiile de criza. Mai bine amana deciziile in aceste privinte pana pe 14 si 15, cand poti gasi noi directii si poti adopta noi mentalitati. In 16 poti lua hotarari ce tin de relatiile si veniturile ascunse, cu efect pe termen lung. Ziua de 17 este favorabila activitatilor sociale si intelectuale in colectivitate, insa ai grija la dificultati in privinta drumurilor lungi si actiunilor legale.

Incepand cu 18, pentru o luna evita gandurile negative, elimina dependentele si vezi la ce obiceiuri poti renunta. In plus, trei saptamani ai o perioada de introspectie si analiza a ultimului an.

Pe 21 poti avea parte de un moment inaltator, de o sensibilitate rara, cumva ascuns de ochii lumii, iar pe 25 poti avea un vis important sau chiar o premonitie. In ambele zile ai grija la secrete, aventuri sentimentale, relatii si castiguri imorale sau ilegale. Atentie insa, deciziile si actiunile din 21 si 25 se pot dovedi de lunga durata. Pe 27 poti fi tentat de o relatie pasionala profunda si secreta.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social, sa iti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce obiceiuri ar trebui sa renunti de acum inainte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.