Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec februarie 2017

Berbec februarie 2017

Atentie la relatii, parteneri, cariera, autoritati si temperament

In primele doua zile ale lunii incearca sa nu te implici in discutii neplacute cu sefii sau sa induci tensiuni in relatia cu autoritatile, din cauza temperamentului. Evita si discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata sau colaboratorii.

Incepand de pe data de 3, cel putin in urmatoarea luna ai oportunitatea sa atragi situatii favorabile prin farmecul personal. De pe 5 incolo, pana la inceputul lui iunie, linistea in cuplu si beneficiile din asocieri si colaborari pot sa nu mai fie atat de usor de obtinut.

Dupa 7 te preocupa mai mult activitatile sociale si de grup, iar pe 11 si pe 21 ai sansa ca prin prieteni si relatiile pe plan social sa imbunatatesti si parteneriatele de viata sau de afaceri.

Din 18 in 22 incearca sa fii calm si sa nu provoci tensiuni in relatiile profesionale, cu colegii, sefii sau autoritatile, sa eviti sa te impui cu orice pret. Din 23 in 27 ai mai multa rabdare cu partenerul si incearca sa te detensionezi inainte sa initiezi discutii in cuplu.

Dupa 26 devii introspectiv si inclinat spre analiza ultimului an.

Profita de aceasta luna pentru a echilibra propria individualitate cu atitudinea in relatii si pentru a adopta o gandire pozitiva!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1852716035006498:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.