Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec decembrie 2018

Berbec decembrie 2018

HOROSCOP BERBEC DECEMBRIE 2018

Atentie la temperament, secrete, lege, moralitate, calatorii, conflicte cu partenerul sau strainatatea

 

De pe 1 redevii preocupat de depasirea situatiilor de criza, redresarea afectiva si financiara, legaturi sufletesti, surse financiare suplimentare, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani sau bunuri la comun. Pana pe 6 revezi informatii si regandesti lucrurile, iar intre 6 si 13 poti sa aplici practic o noua viziune. Din 2, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra relatiilor intime, obtinerea unor resurse externe si ajutorului financiar din partea celorlalti. In privinta acestora, primele zile iti pot aduce situatii surprinzatoare, pe 16 poti lua decizii durabile, pe 21 poti fi inspirat, dar si cam visator, iar pe 28 iti sunt favorizate schimbarile profunde.

Pana pe 22 inca te mai implici in completarea studiilor, redirectionarea profesionala, evolutia personala, perfectionare, turism, calatorii la distanta, procese si actiuni legale. In prima saptamana, mai ales intre 3 si 6, dar si pe 25, ai grija la accidente, forta distructiva, neglijenta si neclaritate. De fapt, din 13, pentru vreo trei saptamani esti interesat mai mult de evolutia proprie, studii, certificari, strainatate, drumuri lungi, procese si noi principii de viata. Pe 20 o situatie iesita din comun iti poate aduce o oportunitate de deschidere, eliberare sau reforma, iar pe 21 iti sunt favorabile orice lucruri ce tin de intalniri, aflarea si asimilarea informatiilor, acte oficiale, negocieri, drumuri si alergaturi.

Tot in aceasta privinta, a educatiei, imbunatatirii intelectuale, a calatoriilor, relatiei cu strainatatea si chestiunilor legale, de la sfarsitul lunii, pana in februarie exista riscul de a exagera, de a fi extrem de optimist si idealist, asa ca ai grija la lege, moralitate, dezonoare, fraude, conceptii utopice, iluzii si tendinta de a deveni fanatic, in special la mijlocul lui ianuarie.

Din 22, pentru o luna te concentrezi pe atingerea scopurilor tale, cariera, directia profesionala, urcarea in ierarhie, imbunatatirea imaginii publice si a statutului social. Referitor la aceste lucruri, sfarsitul de an si inceputul lui 2019 iti pot aduce stabilitate, maturitate, evenimente categorice si hotarari cu efect de lunga durata. In plus, incepand din ultimele zile ale lunii, in anul ce vine ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa iti pui concret visele in practica.

Din punct de vedere al initiativelor legate de imbunatatirea psihicului, actiuni de intrajutorare, renuntarea la obiceiuri nocive, relatii sau actiuni confidentiale si secrete, pe 7 poti fi prea senzitiv, idealist si romantic, asa ca ai grija la oboseala mentala, persoane nocive sau ascunse, incidente neprevazute, perceptii false si dezamagiri. Pe 17 insa iti poti folosi cu succes instinctele, credinta, ambitia si vointa.

Profita de aceasta luna ca sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii, si sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.