Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec decembrie 2017

Berbec decembrie 2017

HOROSCOP BERBEC DECEMBRIE 2017

Atentie la temperament, secrete, calatorii lungi, tensiuni cu partenerul si sefii

 

De pe 1 pana de Craciun iti sunt favorizate relatiile cu cei aflati la distanta si castigurile din strainatate sau activitati spirituale. Tot pe 1 atentie la incidente, temperament si conflicte. Pe 3 poti avea succes in cautarile introspective si spirituale, investigatii, stabilizarea emotionala si financiara. Pe 3 si pe 10 ai grija la activitati si venituri ilegale, secrete si blocaje in calatorii la distanta.

In perioada 3 – 23 decembrie ai sansa sa iti revizuiesti evolutia personala, educatia, studiile si principiile morale, iar pe 6 chiar poti sa redresezi o situatie mai veche. Incepand cu 9, pentru o luna si jumatate esti mai suspicios, ambitios si hotarat sa depasesti situatiile de criza. Pe 10 poti lua o decizie de redirectionare profesionala sau imbunatatire a cunostintelor tale. Pe 13 si 15 ai grija la drumurile lungi, insa pe 16 poti avea succes in examene, actiuni legale sau in relatia cu strainatatea.

Dupa trei ani de restrictii si lectii de viata despre cresterea personala, educatie, crezuri, principii si calatorii la distanta, din 20 decembrie urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la aspiratiile tale, cariera, directia profesionala, reputatie si statut social.

Din 21, pentru o luna te implici mai mult in atingerea scopurilor tale, cariera si imaginea publica. Si chiar in acea zi poti lua o hotarare in aceasta privinta, cu efect pe termen lung. Tot in 21 poti obtine beneficii din relatia cu strainatatea sau actiuni legale. Din 23 decembrie, pana in mai 2018 poti face cu succes schimbari drastice legate de cariera, cresterea sociala, regenerarea psihica si financiara. De pe 25, pentru aproape patru saptamani iti pot creste veniturile din cariera, profesie si statutul social. Tot in 25 dai dovada de maturitate in privinta acestora, dar si referitor la relatiile colegiale. Pe 28 poti initia actiuni in vederea depasirii situatiilor de criza.

Profita de aceasta luna ca sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii, si sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.