Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec august 2019

Berbec august 2019

HOROSCOP BERBEC AUGUST 2019

Tendinte generale: In luna august pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre puterea personala si sentimentele tale, si serviciu, disciplina vietii si sanatate. Totusi, de pe 1, cand se clarifica atmosfera si gandirea, pana pe 11, mintea iti mai fuge catre casa si familie, cand iti sunt favorabile orice intelegeri sau intalniri legate de activitati casnice, familie, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de dorinta de afirmare si recunoastere, sentimente, iubire, legaturi romantice, ceea ce iti face placere si te face fericit, copii, arta, creativitate, relaxare, joaca si distractii. In aceste privinte primele zile ale lunii iti pot aduce schimbari si evenimente imprevizibile, dar si sansa unui nou inceput datorita Lunii Noi de pe 1. Incearca sa fii deschis si adaptabil, dar sa amani deciziile importante pentru cateva zile, mai ales ca intre 4 si 21, in special pe 7, 8 si 14 poti avea parte de succes, momente placute si ocazii de castig. In plus, din 11 pana in ultimele zile ale lunii iti indrepti gandurile si interesele exclusiv inspre aceste chestiuni. Cel putin pe 16 si 21 pot avea loc demersuri importante, poti afla noi informatii si poti descoperi noi perspective.

Din 18 si mai mult din 23, importante devin serviciul, obligatiile, responsabilitatile, conditiile de munca si trai, eforturile fizice, energia, vitalitatea, ingrijirea sanatatii, rutina zilnica si regimul de viata. Cel putin pana la mijlocul lui septembrie aici te implici cel mai tare, aici iti indrepti spiritul de actiune, energia, sociabilitatea si dorintele, aici poti obtine avantaje si beneficii pe plan relational si financiar. Pot exista oportunitati de succes si schimbari favorabile in special pe 24, 26, 28 si 30. Din 29 si din perspectiva ideilor, intereselor, intalnirilor si planurilor te concentrezi mai tare pe aceste chestiuni, iar Luna Noua de pe 30 iti deschide noi cai si directii de urmat.

Pe termen lung, din 11 revin norocul, optimismul, sansele reale de extindere, crestere si progres in legatura cu educatia, perfectionarea, cursurile certificate, redirectionarea profesionala, turismul, relatiile la distanta, pe internet sau cu strainatatea, procese si chestiuni juridice. Din 12, tot restul anului iti sunt incurajate reformele, schimbarile, eliberarile de atasamente si abordarile inovatoare cu privire la bani, finante, resurse, venituri proprii, valoarea personala, posesiuni, talente si abilitati, achizitii, investitii, nivelul de trai, confort, economie, acumulare si stabilizare materiala.

Atentie la: cercul de cunostinte, colectivitate, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, popularitate, proiecte de viitor, tranzactii si afaceri la scara larga. In aceste privinte Luna Plina din 15 poate aduce tensiuni, situatii conflictuale si schimbari, cel putin la nivel relational si financiar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.