Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec august 2018

Berbec august 2018

HOROSCOP BERBEC AUGUST 2018

Atentie la cheltuieli, rabufniri, relatia de dragoste, cu copiii, partenerul, prietenii sau autoritatile

 

Pana pe 15, in special pe 1 si 2, ai grija la cheltuieli neprevazute, blocaje in afaceri, tensiuni si tendinte agresive in colectivitate, in organizatii sau fata de amici. Oricum, de pe 7 pana la sfarsitul anului reduci din cheltuielile impulsive si devii mai rational cu privire la venituri, economie si cumpatare, iar de luna ce vine poti aborda o noua atitudine fata de viitor, afaceri, prieteni si grupuri.

Din 7, o luna ti se imbunatateste relatia de cuplu si poti obtine castiguri din asocieri, procese sau contracte. Pe 8, daca gasesti solutii inventive, chiar iti sunt favorizate relatiile sociale si de prietenie, proiectele de grup, parteneriatele de viata si afaceri, beneficiile din contracte sau colaborari. In schimb pe 10 si pe 26 ai grija la tensiuni in public, cu partenerul, asociatii sau superiorii.

Tot ziua de 7 iti poate aduce dificultati legate de relatiile sentimentale, intimitate, creativitate, distractii, petreceri, bani si bunuri la comun, sau surse suplimentare de venituri. In special pe 9, dar si pe 11 si 28, poti obtine noi informatii si perspective asupra acestor lucruri, insa ai grija la exagerari, excese si supraevaluari. Pana pe 19 inca mai poti revizui mentalitatea si interesele legate de relatiile romantice, copii, procreatie, activitati artistice, hobbyuri si petrecerea timpului liber.

Din 13 in 27 ai ocazia sa reevaluezi initiativele fata de obiectivele tale, cariera, reputatie si statutul social, iar incepand cu 23, pentru o luna te implici total in serviciu, gasirea unui mod de a-ti imbunatati conditiile de munca si trai, si ingrijirea sanatatii tale. Mai mult, in jur de 25-27 august ai sansa de a pune bazele unor proiecte pe plan material, social si profesional, prin care iti poti stabiliza veniturile, poti imbunatati imaginea publica, iti poti atinge obiectivele, poti deveni eficient si productiv, poti creste veniturile din munca sau servicii, si iti poti creste nivelul de trai.

In plus, in jur de 19 poti avea succes in cautarile introspective si spirituale, investigatii, eliminarea dependentelor si gasirea de noi resurse pentru a depasi crizele, iar din 23 pana la sfarsitul lui septembrie, poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la cariera, statutul social, venituri suplimentare, regenerarea afectiva si financiara.

Profita de aceasta luna pentru a te implica intr-o noua poveste de dragoste, pentru a incepe un nou hobby, pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.