Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec august 2017

Berbec august 2017

HOROSCOP BERBEC AUGUST 2017

Atentie la incidente, statut social, tensiuni in casa, casnicie, cu familia si partenerul

Incepand de pe 3 pana la sfarsitul anului nu mai esti atat de rebel si agitat. Incearca sa gasesti o noua forma de exprimare si comportament. Pe 4 atentie la certuri, despartiri, finalizari de relatii si parteneriate, dar si la modificarea statutului tau social.

Ziua de 12 iti aduce adevarul in privinta unor situatii legate de camin, locuinta si familie. Pe 13 esti capabil sa vezi unde ai gresit in privinta evolutiei tale personale si poti lua decizii importante legate de studii sau calatorii. De pe 13 pana pe 31 revezi greseli de gandire in privinta serviciului, rutinei si sanatatii, iar din 31 pana pe 5 septembrie revezi atitudinea fata de exprimarea artistica, iubire si copii. Pe 15 si 17 incearca sa lasi in urma trecutul, pentru a nu-ti dauna in cuplu si cariera.

Pe 21 si 22 ai toate sansele sa gasesti o noua forma de exprimare creativa ce iti permite sa-ti folosesti talentele si sa-ti largesti orizonturile. Din 23, pentru o luna te implici total in serviciu, munca, rutina si ingrijirea sanatatii. Pe 24 ai grija la atitudini rebele in casa si cu familia. Incepand din 25 esti mai matur si responsabil in privinta educatiei si cresterii tale personale, iar din 26 pentru o luna iti sunt favorabile relatiile de dragoste si castigurile din arta si creativitate. Pe 27 ai sanse de succes legate de colaborari si parteneriate, studii, examene, relatii cu publicul sau cu strainatatea.

Profita de aceasta luna pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby. Ai incredere in talentele tale, creativitatea si puterea ta de exprimare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.