Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec aprilie 2019

Berbec aprilie 2019

HOROSCOP BERBEC APRILIE 2019

Tendinte generale: In primele trei saptamani inca te mai preocupa viata personala, identitatea, integritatea si imaginea ta, vitalitatea, comportamentul, infatisarea si felul in care esti vazut de ceilalti. Luna Noua din 5 iti aduce ocazia unui nou inceput, insa pe 10 si 13 actiunile ti-ar putea fi limitate cumva datorita autoritatilor, carierei, reputatiei sau statutului social. Pe 14 ai putea avea un succes legat de educatie, internet, calatorii, strainatate, turism sau chestiuni juridice, si ai ocazia sa intelegi mai bine cum sa evoluezi. Chiar daca din 20 nu te mai implici direct, inca vreo trei, patru saptamani, din punct de vedere mental, al intereselor, relatiilor si castigurilor, ramai tot in zona lucrurilor legate de viata ta proprie, prin tot felul de intalniri, activitati de comunicare si socializare.

Din 20, pentru o luna te preocupa cel mai mult lucrurile legate de finante si venituri proprii, valoarea personala, talente si abilitati, posesiuni, achizitii, investitii, nivelul de trai, confort, economie, acumulare si stabilizare materiala. In jur de 23 pot avea loc evenimente bruste, neprevazute si iesite din comun, ce pot aduce surprize atat placute, cat si dificile. Atentie la bani.

De pe 10, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului si tendintelor de crestere referitor la activitati intelectuale, educative sau pe internet, studii, examene, calatorii, turism, chestiuni juridice, procese, relatii la distanta si cu strainatatea. Se poate sa aiba loc dificultati, iar succesul si castigul sa fie doar teoretice. Incearca sa-ti ajustezi judecata si principiile.

Poti avea succes in: imbunatatirea psihicului, actiuni si activitati ascunse, relatii confidentiale, subiecte secrete, meditatie, introspectie, eliminarea sacrificiilor, obiceiurilor si persoanelor nocive.

Referitor la mentalitate si comunicare, pe 2 iti sunt favorabile inspiratia, intuitia si gandirea pe baza de simtire, dar ai grija la perceptii gresite, confuzii sau neclaritati. Zilele de 7 si 10 sunt bune pentru planuri si strategii pe termen lung. Pe 12 pot exista dificultati datorate unor noi perspective sau informatii, care insa te pot ajuta sa te adaptezi si sa-ti reevaluezi crezurile.

Din punct de vedere al relatiilor si finantelor, pe 10 poti avea una din cele mai fascinante zile din an, plina de senzatii sublime, frumusete si magie, dar ai grija la idealism, inselatorii, amagiri si iluzii. Ziua de 12 este buna pentru decizii stabile si spirit practic, iar 15 pentru sentimente profunde si redresari financiare. Pe 16 evita cheltuielile extravagante, fii cumpatat, in limita legii si moralitatii.

Concentreaza-te pe: obiectivele tale in viata, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social si reputatie. In general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, si in aceasta luna, dar si in luna mai. Pe de o parte este vorba despre invatarea unor lectii de viata, maturizare si responsabilitate, iar pe de alta parte despre desfiintarea unor obiceiuri, situatii sau relatii, pentru a face loc unora noi. Ambele tendinte, incepand de la sfarsitul lunii, pentru 5 luni iti dau ocazia sa revezi decizii mai vechi, sa intelegi cum sa administrezi mai bine ceea ce ai, sa fixezi anumite scopuri si sa te pregatesti de o reconstructie din temelii.

Atentie la: ultimile zile din luna, cand pot avea loc dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de anumite informatii si documente, mijloace de comunicare, transport sau socializare, relatia cu anturajul, rude, prieteni, tranzactii, miscari si schimburi de bunuri sau idei. La Luna Plina de pe 19 ai grija la procese, conflicte si tensiuni in relatiile personale, in casnicie sau cu asociatii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.