Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec aprilie 2018

Berbec aprilie 2018

HOROSCOP BERBEC APRILIE 2018

Atentie la temperament, conflicte si tensiuni cu sefii si autoritatile

 

In prima zi ai grija la incidente si dificultati de exprimare si manifestare, iar pe 4, 5, 11 si 25 si la temperament in public, incidente, conflicte cu autoritatile si limitari in atingerea scopurilor.

Pe 2 atentie la neplaceri pe plan profesional, lupte pentru putere si evenimente intense in societate. Pe 14 poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la cariera, statutul social, regenerarea afectiva si financiara. Incepand cu 18 si mai clar din 22, pana in septembrie revin insa teme mai vechi ce tin de urcarea in ierarhie, reputatie, imagine publica si scopurile tale, ce te indeamna sa iti reanalizezi atitudinea, sa revezi greselile pe care le-ai facut si sa gasesti modalitati prin care sa sa recapeti controlul asupra acestor lucruri. Pe 24 si 26 chiar ai ocazia sa iti canalizezi energia si actiunile catre o transformare drastica, iar deciziile din 29 pot avea urmari pe termen lung.

Din 5, pentru doua saptamani iti sunt favorizate investitiile si castigurile din cariera, si poti obtine beneficii din relatiile si activitatile profesionale, publice, dar si din cele neoficiale, ascunse, in special pe 7, 11, 12, 14 si 17. Pe 17 incearca totusi sa nu exagerezi cu cheltuielile si sa nu te bazezi pe sursele suplimentare de venituri sau pe banii pe care ii ai la comun cu altcineva.

Pana pe 15 inca iti mai revizuiesti comportamentul si felul in care te infatisezi, iar incepand de atunci iti revin naturaletea si gandurile bune, si inca o luna ai succes in orice intalniri, dar ai si ocazia sa iti schimbi atitudinea, infatisarea, felul in care te exprimi si esti vazut. Pe 18 poti avea parte de intalniri, evenimente sau situatii neasteptate si surprinzatoare.

De pe 20, pentru o luna te implici direct in gestionarea finantelor, propriul confort si acumularea materiala. Din 24, aproape o luna esti mai sociabil, ai un stil de comunicare artistic si poti castiga din comert, comunicare sau transport.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung, dar si pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.