Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Berbec aprilie 2017

Berbec aprilie 2017

Atentie la autoritati, temperament, secrete, lege si moralitate

 

De pe 3 incepi sa reconsideri sacrificiile in relatii, generozitatea si veniturile din activitati secrete sau ilegale. Pe 6 incepi sa reiei teme mai vechi legate de calatorii, studii si principii de viata. Din 10 iti revizuiesti resursele, veniturile si cheltuielile, iar din 20 comportamentul si manifestarea. Tot din 20 iti reevaluezi aspiratiile sociale si directia profesionala.

Deciziile luate pe 6 te ajuta sa iti cresti veniturile, dar si sa faci o schimbare in cariera. De pe 15 devii mai generos si plin de compasiune, cel putin in privinta relatiilor si a finantelor. Pe 17 renunti la o anumita atitudine pentru a face o investitie profitabila pe termen lung, dar si in privinta dezvoltarii personale. Din 19 te implici concret in obtinerea de castiguri, eficienta si economie, iar din 21 devii mai sociabil, mai activ si interactionezi mai mult cu mediul apropiat. Pe 24 ai ocazia sa intelegi mai bine unde ai gresit in cresterea ta personala, referitor la studii, lege si moralitate.

Pe 7 ai grija la tensiuni in cuplu, iar pe 9 atentie la sefi si autoritati. Pe 8 si 21 ai grija la relatiile ascunse, legalitate si moralitate. Pe 28 incearca sa fii mai calm si rational.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.