Home / Horoscop saptamanal / Berbec 9-15 septembrie 2019

Berbec 9-15 septembrie 2019

HOROSCOP BERBEC 9 – 15 SEPTEMBRIE  2019

Pana sambata inca te mai indrepti cu toate fortele catre lucrurile ce tin de munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, reguli, disciplina si regimul de viata, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii si ingrijirea sanatatii. Aici se indreapta preocuparile tale, aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si te atrage.

In continuare pot exista discutii, intrevederi, sanse de actiune si noi oportunitati legate de serviciu, traiul zilnic si sanatate. Pot aparea persoane sau proiecte inselatoare, dar ai si capacitatea sa vezi realitatea folosindu-ti instinctul, mai degraba decat logica si rationamentul. Poti face descoperiri si poti afla anumite adevaruri cu privire la munca ta, beneficii din serviciile prestate, relatiile profesionale, productivitate, eforturile pe care le faci zilnic si starea de sanatate, dar evita sa te mai consumi pe lucruri fara importanta. Luna Plina de sambata poate fi un moment dificil si tensionat dar favorabil transformarilor si renuntarii la situatii nocive, in care te sacrifici sau care te amagesc. Evenimentele iti pot aduce modificari atat in gandire si interese, cat si in relatii, stari sau situatii, iar entuziasmul si optimismul te pot face sa crezi ca poti obtine un succes rapid. Totusi, spiritul practic si chibzuinta te-ar ajuta mai mult, asa ca ar fi bine sa planifici, sa faci strategii, sa te organizezi si sa-ti dozezi eforturile. Ramai corect si principial, evita exagerarile, canalizeaza-ti energia si ambitia catre scopuri de atins pas cu pas, pe termen lung.

Relatiile, proiectele, initiativele si activitatile legate de serviciu, munca pe care o faci, nivelul de trai, regimul de viata, eforturile fizice si rutina zilnica pot cunoaste un nou inceput, o ajustare, o redresare sau o finalizare, iar schimbarile iti sunt favorabile si in ceea ce priveste obiectivele sociale de atins, cariera, profesia, urcarea in ierarhie, reputatia, imaginea publica si statutul social. Aceste chestiuni ce tin de succesul social si profesional, statutul in societate, renume si relatia cu autoritatile, sunt supuse unei corectii importante, perioada de acum fiind marcata de evenimente remarcabile, transformari durabile in timp si testari de maturitate, realism si responsabilitate.

Luna Plina de sambata poate aduce furie, impulsivitate, confuzii sau scandaluri legate de imbunatatirea psihicului, sacrificiile in favoarea celorlalti, dependente, activitati sau relatii confidentiale, eliminarea tendintelor sau legaturilor care dauneaza, subiecte secrete, credinta, spiritualitate.

Desi inca doua saptamani ai calea libera sa te implici si sa actionezi in lucruri ce tin de munca si sanatate, de sambata si pana la inceputul lui octombrie te intereseaza si te atrag chestiuni legate de relatiile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, colaborari, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. In aceste privinte iti sunt incurajate preocuparile, intalnirile, discutiile, negocierile, obtinerea castigurilor, urmarirea a ceea ce iti place si iti doresti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.