Home / Horoscop saptamanal / Berbec 9 – 15 iulie 2018

Berbec 9 – 15 iulie 2018

HOROSCOP BERBEC 9 – 15 IULIE 2018

Atentie la cheltuieli pe distractii, tensiuni cu persoana iubita, familia, copiii, autoritatile

 

Luni inca mai poti descoperi noi informatii si poti adopta noi viziuni legate de relatiile intime, iubire, copii, latura artistica, creativitate, timpul liber, surse suplimentare de venituri. In plus, de marti iti revine puterea de a depasi crizele financiare sau afective, poti gasi noi resurse emotionale si poti solutiona mai usor imprumuturi, mosteniri sau partaje.

Tot de marti, o luna ti se imbunatatesc relatiile cu colegii si poti obtine castiguri mai mari din munca si servicii. Toata saptamana, in special joi si sambata, ai sansa unui castig din punct de vedere material, social si profesional. Poti avea parte de castiguri nesperate din serviciu, poti lua decizii favorabile pentru a urca in ierarhia profesionala si a imbunatati regimul de munca si viata, si poti gasi noi cai de a creste veniturile si nivelul de trai.

Pana joi ai grija la relatia cu familia si autoritatile, dificultati ce tin de camin, profesie, cariera, statut social sau imagine publica. Profita de Eclipsa Solara de vineri ca sa adopti o noua atitudine fata de casa, imobiliare, locurile natale, familie si nevoile tale de baza. Cauta noi solutii pentru situatia locativa, relatia cu familia si viata personala!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.