Home / Horoscop saptamanal / Berbec 9-15 decembrie 2019

Berbec 9-15 decembrie 2019

HOROSCOP BERBEC 9 – 15 DECEMBRIE  2019

Saptamana aceasta si urmatoarea iti sunt favorabile actiunile si initiativele legate de regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor si pierderilor, ajutorul extern, cercetari psihologice si oculte, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri, partaje, relatii intime si de suflet. Ai puterea si capacitatea sa atragi ceea ce iti doresti, sa elimini piedicile si sa te stabilizezi, asa ca ai incredere, pastreaza-ti speranta si urmeaza-ti instinctele.

Incepand de luni mintea iti fuge catre progresul personal, perfectionare, educatie, studii, cursuri, calatorii, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice, relatii si activitati spirituale, la distanta sau pe internet. Pana pe 29 preocuparile si interesele tale se indreapta spre aceste chestiuni, in care deja te implici concret de cateva saptamani. Luna Plina de joi te poate face sa realizezi cat de departe de realitate te-au dus visele si idealurile, iti poate aduce momente de implinire, consolidare sau finalizare, dar si tensiuni sau probleme relationale. Este un moment de corectie in vederea echilibrarii a ceea ce se intampla cu ce ai nevoie in interior.

Tot Luna Plina de joi pune accentul pe anturaj, persoane din jur, rude, prieteni, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. Pot avea loc incheieri de stari sau situatii in vederea inceperii unei noi etape, in principal legate de relatii, afectivitate, bani si beneficii materiale. Vezi ce iti doresti, ce primesti efectiv, ce ar trebui sa faci sau sa schimbi in mod practic.

Totusi, succesul cel mai mare pe care il poti avea in aceasta saptamana, mai ales in jurul zilei de duminica, tine de obiectivele tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imagine publica, renume, faima si reputatie. Ti se pot ivi ocazii neobisnuite legate de acumularea materiala, obtinerea unor beneficii concrete, cresterea veniturilor, satisfacerea nevoilor fizice, confort si nivelul de trai. Poti face schimbari neasteptate de directie in aceste privinte, cu efect favorabil pe termen lung. Fii deschis la orice noi oportunitati, proiecte, persoane, situatii si experimente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.