Home / Horoscop saptamanal / Berbec 9-15 aprilie 2018

Berbec 9-15 aprilie 2018

HOROSCOP BERBEC 9 – 15 APRILIE 2018

Atentie la cheltuieli, temperament, conflicte si tensiuni cu sefii si autoritatile

 

In primele trei zile ar trebui in continuare sa fii atent la incidente, frustrare, iritare, conflicte cu superiorii, blocaje in atingerea scopurilor sau dificultati de manifestare.

Pana miercuri iti mai sunt inca favorabile castigurile din cariera si beneficiile din imaginea publica, reputatie, statutul social, relatiile publice si activitatile profesionale. Pana sambata poti initia actiuni inspirate in aceste directii, iar de marti pana joi poti chiar obtine un proiect si cuceri o persoana cu un anumit rang in societate, in mod secret si confidential.

Sambata poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la cariera, statutul social, regenerarea afectiva si financiara. De duminica pana martea ce vine incearca sa iti controlezi cheltuielile. Tot atunci te poti echilibra sufleteste si financiar, poti obtine resurse externe si poti face o schimbare in privinta veniturilor si relatiilor publice si profesionale.

De duminica pana miercurea urmatoare poti avea parte de intalniri, evenimente sau situatii neasteptate si surprinzatoare.

Tot de duminica incolo iti revin naturaletea, spiritul optimist, dorinta de a socializa si de a arata lumii cine esti. Profita pentru a-ti schimba stilul in care te prezinti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.