Home / Horoscop saptamanal / Berbec 8 – 14 octombrie 2018

Berbec 8 – 14 octombrie 2018

HOROSCOP BERBEC 8 – 14 OCTOMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli, rabufniri, secrete, tensiuni cu partenerul, prietenii sau autoritatile

 

Pana vineri ai grija la tensiuni in public, dificultati in cuplu, in relatiile personale, cu sefii sau autoritatile.

De miercuri, pana la sfarsitul lunii esti interesat de regenerarea afectiva si materiala, relatiile intime, obtinerea unor surse suplimentare de finantare si descoperirea informatiilor secrete. Referitor la aceste lucruri, in prima parte a saptamanii poti primi vesti sau poti afla lucruri surprinzatoare, insa de miercuri pana vineri ai sansa de a lua lua decizii practice, de a lansa proiecte sau de a pune bazele unor intelegeri, cu efect pe termen lung. Duminica si luni insa, ar trebui sa eviti sau sa amani intalnirile importante.

In aceeasi directie, in continuare ai ocazia sa reevaluezi surse externe de venituri, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani si bunuri la comun cu altcineva, dar si legaturi intime si sufletesti. Pana joi reexamineaza aceste situatii, ca sa impiedici blocaje financiare, rabufniri emotionale, tensiuni cu prietenii, in afaceri sau organizatii. Afla exact ce ti-ar placea si te tenteaza, si cum sa atragi ajutorul afectiv si financiar din partea celorlalti.

In plus, Luna Noua de marti te indeamna sa reconsideri asocierile, parteneriatele de viata si afaceri, relatia de cuplu si legaturile personale, dar si beneficiile din colaborari, sa renegociezi contracte si sa aplanezi anumite conflicte. Profita de aceasta perioada ca sa clarifici relatii sau situatii, si sa intelegi mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.