Home / Horoscop saptamanal / Berbec 8-14 aprilie 2019

Berbec 8-14 aprilie 2019

HOROSCOP BERBEC 8 – 14 APRILIE 2019

De miercuri, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului, cresterii si viitorului legate de perfectionarea ta, activitati intelectuale, educative si pe internet, studii, examene, calatorii, turism, chestiuni juridice, procese, relatii la distanta si cu strainatatea. Pot avea loc dificultati, succesul si castigul pot stagna, dar ai ocazia sa-ti ajustezi judecata si principiile. Saptamana aceasta chiar poate exista necesitatea unei schimbari la nivel de mentalitate, interese, relatii si finante.

Poti avea succes in: ceea ce priveste imbunatatirea psihicului, activitatile si legaturile confidentiale, subiectele oculte, ajutorul providential, renuntarea la sacrificii, dependente sau relatii nocive. Informatiile descoperite sau vestile primite acum iti pot oferi noi puncte de vedere, decizii si strategii, o schimbare in modul de abordare si ocazia de a-ti corecta viziunea.

In legatura cu avantajele si beneficiile din activitati, legaturi si preocupari ascunse, spirituale, oculte sau religioase, pot avea loc intalniri fascinante, poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti primi un ajutor financiar neasteptat, poti obtine castiguri din cercetari sau activitati secrete si poti pune bazele unor relatii sau afaceri pe termen lung. Anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale, intense si extrem de tentante, insa incearca sa fii realist, practic si cumpatat.

Concentreaza-te pe: obiectivele tale in viata, cariera, planul social si profesional, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renume, statut social, faima si reputatie. Pot avea loc lectii de viata, evenimente importante sau dramatice, insa incearca sa privesti posibilele provocari, blocaje sau situatii de criza ca pe oportunitati de a acumula experienta, de a te maturiza si a recapata controlul asupra situatiilor.

Atentie la: lucrurile ce tin de viata ta proprie, identitatea si integritatea personala, vitalitate, comportament, infatisare, exprimare, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Ai grija la accidente, tensiuni cu autoritatile, imaginea publica si personala. Poti intampina rezistenta, te poti simti atacat, pot exista momente de lupta, frustrare, deprimare sau panica, insa toate acestea au rolul de a te face sa te autodepasesti si sa imbratisezi o noua perspectiva. Deschide ochii in special la ceea ce tine de evolutia proprie, perfectionare, educatie, spiritualitate, calatorii, strainatate si legislatie. Fii intelept si adaptabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.